| Wyrwywanie Zęba |
| Autor | Wiadomość |
antares Dołączył: 21 Lut 2006 Posty: 46 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Czw 08 Paź, 2009 Wyrwywanie Zęba |
|
| Otóż panicznie boję się dentysty ! A dziś idę do Chirurga Szczękowego i mam pytanie jak w sobie radzicie z tym stresem !
A czy wyrywanie zęba boli przy znieczuleniu , ja bym chciał narkozę ale nie wiem czy pani doktor się zgodzi. I czy jak da mi znieczulenie to wyrywanie zęba będzie boleć !
Proszę o szybką odpowiedź ! | |
| |
 |
nonek Wiek: 32 Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 71 Skąd: Łódź | Wysłany: Czw 08 Paź, 2009 |
|
| Nie ma co sie bac. lekarz jak lekarz. ja sobie nie musze radzic ze stresem bo go nie mam.
przy zniecuzleniu miejscowym ja czulem tylko ja tam reka o dziasla przypadkowo pykala jak chciala zeba wyrwac. a tak to to nic.
Na narkoze na 100% sie nie zgodzi przy wyrwaniu zeba. a znieczulenie jest po to zeby nie bolalo | _________________ Skype: nonek04137 | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 08 Paź, 2009 |
|
| Mnie w lutym wyrwali 2 zęby mądrości + 2 korzenie
2 zęby poszły bez problemu + jeden korzeń, ale na drugim korzeniu nieźle się nacierpiałem.
Prędzej czy później będziesz musiał je usunąć, ja zwlekałem z tym latami aż później mnie zaczęło boleć i nie pomagały żadne tabletki przeciwbólowe.
Są gorsze rzeczy niż wyrywanie zęba | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Czw 08 Paź, 2009 |
|
| | tylko wyrywanie zębów 8 rosnących poziomo kwalifikuje się do narkozy gdyż często trzeba ciąć kości.. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
noemalny09 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 79 Skąd: poland | Wysłany: Pią 09 Paź, 2009 |
|
| | narokzę może podać tyko lekarz anestezjolog a lekarz stomatolog wiec przy tego typu zabiegach muszą być oboje | |
| |
 |
| |