JESTEM BLISKI SAMOBÓJSTWA MAM 20LAT I MAM 10CM WZWODZIE..... |
Autor | Wiadomość |
hhgg Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 07 Cze, 2009 |
|
| Ja mam ten sam problem co Ty i podobne myśli.
Jak Chcesz możemy pogadać. | |
| |
 |
Masturbator19 Wiek: 35 Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 111 Skąd: Kalisz | Wysłany: Pon 08 Cze, 2009 |
|
| Ludzie samobójstwo z powodu troszkę mniejszego penisa to głupota, jestem pewien gdy znajdziecie partnerkę to na pewno ona zaakceptuje wasze ciało! A poza tym możecie jeszcze spróbować ćwiczeń powiększajacych penisa, które są darmowe. Wierzcie mi na sexie i rozmiarze penisa świat się nie kończy więc czy warto odbierać sobie życie z powodu tej części ciała? której nie widać na codzień | |
| |
 |
Znachorek Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 59 Skąd: Tarnobrzeg | Wysłany: Pon 08 Cze, 2009 |
|
| CO do autora postu to radze ci wziasc cos ciezkiego i pozadnie jeb**c sie w leb.
A co do 2 postow wyzej, to glupota jest rowniez odswiezanie starych tematow | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
acab123 Dołączył: 07 Maj 2009 Posty: 5 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Pią 28 Sie, 2009 |
|
| Skoro kobiety potrafią się zadowolić palcem który ma wiele mniej niż 10 cm i na pewno jest chudszy to tym bardziej zadowolą się tym co masz w gaciach. Bd dobry wystarczy że cię pokocha. | |
| |
 |
HOTEST Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 56 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 28 Sie, 2009 |
|
| Ludzie o czym Wy wogóle piszecie???!!! Samobójstwo???
Nie sądze żeby mniejszy penis był powodem do samobójstwa. Taka gadka szmatka...
Uwierzcie, że kobiety nie potrzebują mega wielkich pałek aby je zaspokoić. I do tych wszystkich, którzy mają (albo sądzą że mają) małe penisy-przestańcie się tym zadręczać. Ja mam ok. 17 cm i osobiście też sądzę, że jest mały ale nie przejmuję się tym. W sexie nie liczy się wyłącznie rozmiar. Uwieżcie
Pozdro | _________________ Hotest | |
| |
 |
monstercock Wiek: 38 Dołączył: 17 Sie 2009 Posty: 18 Skąd: lol | Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 |
|
| idz sie zabij jednego debila bedzie mniej | |
| |
 |
addam Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 131 | Wysłany: Wto 01 Wrz, 2009 |
|
| HOTEST napisał/a: | Ja mam ok. 17 cm i osobiście też sądzę, że jest mały ale nie przejmuję się tym. W sexie nie liczy się wyłącznie rozmiar. Uwieżcie
Pozdro | Nie jednego członka widziałem i 17cm to napewno nie jest mały. | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 23 Wrz, 2009 |
|
| 17cm to jest spory penis! | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Czw 24 Wrz, 2009 |
|
| Aż tak przejmować się kwestią rozmiaru penisa?
Rozumiem, gdyby miał 4-5 cm ? To rzeczywiście mogło by być lipne, ale 10, 17? Myśle, że nie jest to sprawa aż tak ważna w sprawach seksualnych. Ważne, aby był sprawny, a to czy partnerka/partner będą zadowoleni, to już myśle zależy od Was.
Moim zdaniem, w seksie nie liczą się tylko narządy, lecz i namiętność, uczucie etc. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
bjorkowa 
Wiek: 41 Dołączyła: 09 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Gdynia | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2009 |
|
| powiem ci ze naprawde nie ma co fisiowac.... jamailam faceta ktory mial straszn ekompleksy na punkcie swojego penisa ktory nie byl zbyt duzy lagodnie rzecz ujmujac ale lozku bylo naprawde dobrze... problem polegal nie na tym ze ma malego czlonka tylko ze nie mogl sie przemuc do zrobienia "minetki" co jest naprawde super dla kobiety przynajmniej ja tak mysle:P
poza tym takie kompleksy wplywaja na zycie ogolnie nei tylko an zycie seksualne.. miedzy innymi dlatego sie rozstalismy
naprawde na swiecie sa wiekszy problemy nzi maly penis- zaufaj
jesli znajdziesz odpoeridnai osobe to naprawde nie ebdzie jej to przeszkadzac i z "wady" zrobi atut | |
| |
 |
|