Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     JESTEM BLISKI SAMOBÓJSTWA MAM 20LAT I MAM 10CM WZWODZIE.....
Autor Wiadomość
hhgg 

Wysłany: Nie 07 Cze, 2009   

Ja mam ten sam problem co Ty i podobne myśli.

Jak Chcesz możemy pogadać.

Masturbator19 

Wysłany: Pon 08 Cze, 2009   

Ludzie samobójstwo z powodu troszkę mniejszego penisa to głupota, jestem pewien gdy znajdziecie partnerkę to na pewno ona zaakceptuje wasze ciało! A poza tym możecie jeszcze spróbować ćwiczeń powiększajacych penisa, które są darmowe. Wierzcie mi na sexie i rozmiarze penisa świat się nie kończy więc czy warto odbierać sobie życie z powodu tej części ciała? której nie widać na codzień

Znachorek 

Wysłany: Pon 08 Cze, 2009   

CO do autora postu to radze ci wziasc cos ciezkiego i pozadnie jeb**c sie w leb.

A co do 2 postow wyzej, to glupota jest rowniez odswiezanie starych tematow

penis.com.pl
orgasm contol
acab123 

Wysłany: Pią 28 Sie, 2009   

Skoro kobiety potrafią się zadowolić palcem który ma wiele mniej niż 10 cm i na pewno jest chudszy to tym bardziej zadowolą się tym co masz w gaciach. Bd dobry wystarczy że cię pokocha.

HOTEST 

Wysłany: Pią 28 Sie, 2009   

Ludzie o czym Wy wogóle piszecie???!!! Samobójstwo???
Nie sądze żeby mniejszy penis był powodem do samobójstwa. Taka gadka szmatka...
Uwierzcie, że kobiety nie potrzebują mega wielkich pałek aby je zaspokoić. I do tych wszystkich, którzy mają (albo sądzą że mają) małe penisy-przestańcie się tym zadręczać. Ja mam ok. 17 cm i osobiście też sądzę, że jest mały ale nie przejmuję się tym. W sexie nie liczy się wyłącznie rozmiar. Uwieżcie :)
Pozdro

monstercock 

Wysłany: Pon 31 Sie, 2009   

idz sie zabij jednego debila bedzie mniej

addam

Wysłany: Wto 01 Wrz, 2009   

HOTEST napisał/a:
Ja mam ok. 17 cm i osobiście też sądzę, że jest mały ale nie przejmuję się tym. W sexie nie liczy się wyłącznie rozmiar. Uwieżcie :)
Pozdro
Nie jednego członka widziałem i 17cm to napewno nie jest mały. :P

Bruno Pelletier

Wysłany: Sro 23 Wrz, 2009   

17cm to jest spory penis!

Agares 

Wysłany: Czw 24 Wrz, 2009   

Aż tak przejmować się kwestią rozmiaru penisa?

Rozumiem, gdyby miał 4-5 cm ? To rzeczywiście mogło by być lipne, ale 10, 17? Myśle, że nie jest to sprawa aż tak ważna w sprawach seksualnych. Ważne, aby był sprawny, a to czy partnerka/partner będą zadowoleni, to już myśle zależy od Was.

Moim zdaniem, w seksie nie liczą się tylko narządy, lecz i namiętność, uczucie etc.

bjorkowa 

Wysłany: Sob 26 Wrz, 2009   

powiem ci ze naprawde nie ma co fisiowac.... jamailam faceta ktory mial straszn ekompleksy na punkcie swojego penisa ktory nie byl zbyt duzy lagodnie rzecz ujmujac ale lozku bylo naprawde dobrze... problem polegal nie na tym ze ma malego czlonka tylko ze nie mogl sie przemuc do zrobienia "minetki" co jest naprawde super dla kobiety przynajmniej ja tak mysle:P
poza tym takie kompleksy wplywaja na zycie ogolnie nei tylko an zycie seksualne.. miedzy innymi dlatego sie rozstalismy

naprawde na swiecie sa wiekszy problemy nzi maly penis- zaufaj
jesli znajdziesz odpoeridnai osobe to naprawde nie ebdzie jej to przeszkadzac i z "wady" zrobi atut

Odpowiedz do tematu