Nowy problem |
Autor | Wiadomość |
liszaj Dołączył: 22 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009 Nowy problem |
|
| Witajcie
mam 18lat
Do dziś myślałem że mam normalnego dzyndzla, a jakoś tak przypadkiem zobaczyłem średnią długości i z ciekawości zmierzyłem swojego. Mam tylko 12.5 / obwód 13cm. Zawsze jest sztywny jak skała ale okazuje się że jest mały
dodatkowo chyba mam stulejkę, znaczy napletek schodzi w stanie spoczynku bez problemu, jednak w czasie "roboczym" nie jest już tak łatwo i potrafi sprawić ból.
Niby czytałem że dla kobiet nie ma to większego znaczenia (wielkość) ale mimo wszytko ta myśl boli
Słyszałem o ćwiczeniach "dojenia" itd... czy jest sens sobie zawracać głowę?
prozę o pomoc | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009 |
|
| ale nie liczy sie długość tylko jakość , | |
| |
 |
liszaj Dołączył: 22 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009 |
|
| tak wiem, słyszałem mimo wszystko to chyba nie tylko problem fizyczny ale i psychiczny. A może tylko psychiczny. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009 |
|
| Ja myślę że Ty martw się stuljką a nie długością.Martw ,jak mart ale powinieneś odwiedzic urologa aby upewnić się czy nie trzeba zabiegu. | |
| |
 |
liszaj Dołączył: 22 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009 |
|
| Myślę że będzie ciężko mi się przełamać. Co jeśli się nie odważę?
PS. Czy ćwiczenia wydłużające mogą przynieść spodziewane efekty? | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009 |
|
| Spodasz sie z bólem podczas zbliżenia z kobietą a tym samym stracisz apetyt na życie seksualne. | |
| |
 |
|