Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Bielizna
Autor Wiadomość
love508 

Wysłany: Wto 28 Mar, 2006   

hmmmm :lol:

Men84 

Wysłany: Wto 28 Mar, 2006   

No faktycznie 50 zl to jest duza kasa za boxerki ale takie w cenie 20 -30 zl to jeszcze ujdą.

love508 

Wysłany: Sro 29 Mar, 2006   

Men84 napisał/a:
No faktycznie 50 zl to jest duza kasa za boxerki ale takie w cenie 20 -30 zl to jeszcze ujdą.

tak

penis.com.pl
bathmate
Men84 

A jakie kolry preferujecie bielizny, juz widziałem ze niektórzy pisza (tylko białe) ale nikt nie pisał o czerwonym lub niebieskim.

Ja nie przepadam za biała bielizna, wole kolory boxerek jak: szare, jasno niebieskie

jarhead

co do kolorow to : bialy, czarny, wlasnie jasno niebieski, czerwony takie mam kolory bielizny i takie preferuje

hildegrant

generalnie biale
czerwone tylko w jednym celu - zaby ci je partnerka zaraz sciagnela:P

jarhead

najlepiej zebami !!!!!!!!!! :lol: :lol: :P

hildegrant

a jak :twisted:

mariok

Wysłany: Pon 17 Kwi, 2006   

Jeśli chodzi o marke to ja preferuje diverse ;-) a kolor to najlepiej biały no i koniecznie z rozporkiem!!!
A wy jakie wolicie z rozporkiem czy bez?

wacek007

Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006   

ja od niepamietnych czasow chodze tylko i wylacznie w bokserkach mam ich sporo i to przerozne najbardziej uwielbiam bokserki z smiesznymi motywami i uwazam ze sa dobre na w-f na codzien do spania zawsze i wszedzie tylko BOKSERKI YOOoooOOOOoo!!!!

Tommi

Ja osobiście kupuje bokserki z firmy HIT i Nike:) Wg. mnie są najlepsze dobrze sie w nich czuje i nic mnie nie krępuje w nich. Luźniejsze bokserki do normalnego chodzenia, a te obcisłe biore jak ide na jakieś zawody itp. Żeby James(jak kto woli Wacek) nie latał na wszystkie strony:D:D

Gość

bokserki jak najbardziej, te obcisle do chodzenia na codzien, a te luzne do spania, jezeli nie spie nago, lubie tez chodzic w slipach i tangach, a moje dziewczyna uwielbia jak mam na sobie obcisle stringi :twisted: :lol:

Mateusz Kluszyk

Ja najczęściej chodzę w slipach. Muszą one być jednak elastyczne (jest trochę duży).

penis.com.pl
andropenis
lolek2

Wysłany: Nie 23 Lip, 2006   

heh ja powiem tak : jak wiem że dziś bedzie wf to... nigdy nie zakładam bokserek po pierwsze dlatego że nie chciałbym biegać i żeby mi to latało miedzy nogawkami.... po drugie jakbym się przebierał i by mi stanął... to mogłoby wywołać śmiechy wśród moich kolegów (okropne zboki)

a co do slipek to są fajne bo "ptaszek nie lata" :lol: :lol: :lol:

ale tak na cąły dzień to lepsze bokserki chociaż nogawki sie podwijaja i trzeba poprawiać się :!: :idea: :?:

skywalker 

Wysłany: Nie 23 Lip, 2006   

Ja chodzę tylko w slipach i obcisłych bokserkach... A luźne bokserki zakładam do spania. NIestety nie moge spać nago bo mieszkam jeszcze ze starymi. Co do firm to preferuje bielizne z Levi'sa i Divers'a :wink:
and I gotta girlfriend everywhere"

Odpowiedz do tematu