Bielizna |
Autor | Wiadomość |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| hmmmm | |
| |
 |
Men84 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 19 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| No faktycznie 50 zl to jest duza kasa za boxerki ale takie w cenie 20 -30 zl to jeszcze ujdą. | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 29 Mar, 2006 |
|
| Men84 napisał/a: | No faktycznie 50 zl to jest duza kasa za boxerki ale takie w cenie 20 -30 zl to jeszcze ujdą. |
tak | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Men84 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 19 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 29 Mar, 2006 |
|
| A jakie kolry preferujecie bielizny, juz widziałem ze niektórzy pisza (tylko białe) ale nikt nie pisał o czerwonym lub niebieskim.
Ja nie przepadam za biała bielizna, wole kolory boxerek jak: szare, jasno niebieskie | |
| |
 |
jarhead Dołączył: 25 Mar 2006 Posty: 26 | Wysłany: Sro 29 Mar, 2006 |
|
| co do kolorow to : bialy, czarny, wlasnie jasno niebieski, czerwony takie mam kolory bielizny i takie preferuje | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sro 29 Mar, 2006 |
|
| generalnie biale
czerwone tylko w jednym celu - zaby ci je partnerka zaraz sciagnela:P | |
| |
 |
jarhead Dołączył: 25 Mar 2006 Posty: 26 | Wysłany: Sro 29 Mar, 2006 |
|
| najlepiej zebami !!!!!!!!!! | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sro 29 Mar, 2006 |
|
| a jak | |
| |
 |
mariok Dołączył: 17 Kwi 2006 Posty: 1 | Wysłany: Pon 17 Kwi, 2006 |
|
| Jeśli chodzi o marke to ja preferuje diverse a kolor to najlepiej biały no i koniecznie z rozporkiem!!!
A wy jakie wolicie z rozporkiem czy bez? | |
| |
 |
wacek007 Dołączył: 17 Kwi 2006 Posty: 7 | Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006 |
|
| ja od niepamietnych czasow chodze tylko i wylacznie w bokserkach mam ich sporo i to przerozne najbardziej uwielbiam bokserki z smiesznymi motywami i uwazam ze sa dobre na w-f na codzien do spania zawsze i wszedzie tylko BOKSERKI YOOoooOOOOoo!!!! | |
| |
 |
Tommi Dołączył: 09 Lut 2006 Posty: 12 | Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006 |
|
| Ja osobiście kupuje bokserki z firmy HIT i Nike:) Wg. mnie są najlepsze dobrze sie w nich czuje i nic mnie nie krępuje w nich. Luźniejsze bokserki do normalnego chodzenia, a te obcisłe biore jak ide na jakieś zawody itp. Żeby James(jak kto woli Wacek) nie latał na wszystkie strony:D:D | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006 |
|
| bokserki jak najbardziej, te obcisle do chodzenia na codzien, a te luzne do spania, jezeli nie spie nago, lubie tez chodzic w slipach i tangach, a moje dziewczyna uwielbia jak mam na sobie obcisle stringi | |
| |
 |
Mateusz Kluszyk Dołączył: 27 Mar 2006 Posty: 7 Skąd: z Rybnika | Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006 |
|
| Ja najczęściej chodzę w slipach. Muszą one być jednak elastyczne (jest trochę duży). | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
lolek2 Dołączył: 21 Lip 2006 Posty: 8 | Wysłany: Nie 23 Lip, 2006 |
|
| heh ja powiem tak : jak wiem że dziś bedzie wf to... nigdy nie zakładam bokserek po pierwsze dlatego że nie chciałbym biegać i żeby mi to latało miedzy nogawkami.... po drugie jakbym się przebierał i by mi stanął... to mogłoby wywołać śmiechy wśród moich kolegów (okropne zboki)
a co do slipek to są fajne bo "ptaszek nie lata"
ale tak na cąły dzień to lepsze bokserki chociaż nogawki sie podwijaja i trzeba poprawiać się | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 23 Lip, 2006 |
|
| Ja chodzę tylko w slipach i obcisłych bokserkach... A luźne bokserki zakładam do spania. NIestety nie moge spać nago bo mieszkam jeszcze ze starymi. Co do firm to preferuje bielizne z Levi'sa i Divers'a | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
|