Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Sauna
Autor Wiadomość
zeberkaa007 

Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008   Sauna

Gdzie chodzicie? Czy chodzicie? Jestem z Warszawy i zastanawiam się nad jakimś takim wspólnym wypadem większym gronem;)

facet1989 

Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008   

Ja jestem z Krakowa i chodzę do Parku Wodnego wszystko w 1 miejscu baseny, sauna, panienki :D

19latek
[Usunięty]

Wysłany: Wto 30 Wrz, 2008   

polecam gale, dla kazdego cos sie tam znajdzie sa dni tylko dla panow i koedukacyjne, piwa tez sie napic mozna ;p

penis.com.pl
penilarge krem
matteusz 

Wysłany: Wto 14 Paź, 2008   

hehehe g... party? :twisted:

zizior

Wysłany: Pon 03 Lis, 2008   

Może wkrotce sie wybiore do sauny chcialem zapytac jak jest w aqua parku w krakowie, czy w srodku zwykle jest tlum, wszyscy sa rozebrani czy w reczniku itp. Wszelkie uwagi mile widziane - pierwszy raz bede w saunie :D

facet1989 

Wysłany: Wto 04 Lis, 2008   

w Parku Wodnym w Krakowie jak trafisz na dużą ilość osób to spodziewać się możesz zapełnionej sauny ale dla 1 osoby zawsze się miejsce znajdzie. jak ja byłem to tylko kąpielówki ( może dlatego, że nie idę tylko na saunę ale na basen również ) i wejście masz przez hale a w saunie możesz spotkać matkę z dziećmi więc nie polecam inaczej jak w kąpielówkach :) a na marginesie to opłaca się karnet na cały dzień bo masz w tym basen, saunę i solarium ( tego ostatniego tam nie polecam ). Nie wiem jak teraz jest ale jak byłem tam ostatni raz to nie korzystałem z solarium i nikt ze znajomych ( w tym dziewczyny ) nie korzystał bo opcja tylko w kąpielówkach :D a opalenizna białej dupy jest nie fajna raczej :D

zeberkaa007 

Wysłany: Pon 29 Gru, 2008   

to jak wspólny wypad robimy kiedys?

jak ktos chetny to mozna wiadomosc na prv zostawic:d napewno odpowiem:D

Shnitzel 

Wysłany: Nie 26 Lip, 2009   

Rok temu chodziłem z kumplem niemal co tydzień a teraz od kilku miesięcy się nie udało. A szkoda bo bym poszedł gdyż lubię saunę a jeszcze bardziej gładka skórę i odprężenie po niej.

Odpowiedz do tematu