| Sauna |
| Autor | Wiadomość |
zeberkaa007 Dołączył: 20 Lip 2008 Posty: 10 Skąd: waw | Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008 Sauna |
|
| | Gdzie chodzicie? Czy chodzicie? Jestem z Warszawy i zastanawiam się nad jakimś takim wspólnym wypadem większym gronem;) | |
| |
 |
facet1989 
Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 46 Skąd: kraków | Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 |
|
| Ja jestem z Krakowa i chodzę do Parku Wodnego wszystko w 1 miejscu baseny, sauna, panienki | _________________ Wygodna i najtańsza na rynku oferta zakupu prenumeraty gazet i czasopism
 | |
| |
 |
19latek [Usunięty] | Wysłany: Wto 30 Wrz, 2008 |
|
| | polecam gale, dla kazdego cos sie tam znajdzie sa dni tylko dla panow i koedukacyjne, piwa tez sie napic mozna ;p | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Wto 14 Paź, 2008 |
|
| hehehe g... party? | |
| |
 |
zizior Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 11 | Wysłany: Pon 03 Lis, 2008 |
|
| Może wkrotce sie wybiore do sauny chcialem zapytac jak jest w aqua parku w krakowie, czy w srodku zwykle jest tlum, wszyscy sa rozebrani czy w reczniku itp. Wszelkie uwagi mile widziane - pierwszy raz bede w saunie | |
| |
 |
facet1989 
Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 46 Skąd: kraków | Wysłany: Wto 04 Lis, 2008 |
|
| w Parku Wodnym w Krakowie jak trafisz na dużą ilość osób to spodziewać się możesz zapełnionej sauny ale dla 1 osoby zawsze się miejsce znajdzie. jak ja byłem to tylko kąpielówki ( może dlatego, że nie idę tylko na saunę ale na basen również ) i wejście masz przez hale a w saunie możesz spotkać matkę z dziećmi więc nie polecam inaczej jak w kąpielówkach a na marginesie to opłaca się karnet na cały dzień bo masz w tym basen, saunę i solarium ( tego ostatniego tam nie polecam ). Nie wiem jak teraz jest ale jak byłem tam ostatni raz to nie korzystałem z solarium i nikt ze znajomych ( w tym dziewczyny ) nie korzystał bo opcja tylko w kąpielówkach a opalenizna białej dupy jest nie fajna raczej | _________________ Wygodna i najtańsza na rynku oferta zakupu prenumeraty gazet i czasopism
 | |
| |
 |
zeberkaa007 Dołączył: 20 Lip 2008 Posty: 10 Skąd: waw | Wysłany: Pon 29 Gru, 2008 |
|
| to jak wspólny wypad robimy kiedys?
jak ktos chetny to mozna wiadomosc na prv zostawic:d napewno odpowiem:D | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 26 Lip, 2009 |
|
| | Rok temu chodziłem z kumplem niemal co tydzień a teraz od kilku miesięcy się nie udało. A szkoda bo bym poszedł gdyż lubię saunę a jeszcze bardziej gładka skórę i odprężenie po niej. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
| |