Bielizna |
Autor | Wiadomość |
Men84 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 19 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 18 Sty, 2006 Bielizna |
|
| Lubicie chodzić w szortach?? ja np. jak pierwszy raz sobie kupiłem to byłem zachwycony i teraz kupuje tylko szorty albo boxserki. Slipy to juz przeżytek strasznie cisną w jajka. | |
| |
 |
Men84 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 19 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 18 Sty, 2006 |
|
| Nie cisną w jajka Przylegają blisko ciala. Nie czuć ucisku gumki tak jak to jest w slipach, bo gumka jest tylko w pasie One sa zrobione z elastycznej tkaniny która jest bardzo mila w dotyku. Sa luźne no może nie tak jak boxerki ale ja uważam ze sa super. Na pewno można je z powodzeniem zakładać przy uprawianiu sportu (jak ktos nie lubi jak mu lata).
Cadyk7 ja nie mam zwyczaju chodzić bez majtek. | |
| |
 |
rafi19 Dołączył: 08 Lut 2006 Posty: 10 | Wysłany: Sob 11 Lut, 2006 show |
|
| hmm..macie tak ze jak gdzies jestescie i zaczynecie juz np.sobie walic i wam staje,a tak fajnie to wyglada (szczegolnie jak jest matowy )
to byscie go komus pokazali albo nawet chcielibyscie zeby was ktos przylapal i zobaczyl waszego potworka?
mnie takie cos bardzo podnieca i obojetne mi jest to kto to zrobil byle nie siostra czy stara
ale kolega,kolezanaka czy ktos tam dalszy | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
mar22 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 90 Skąd: blisko wawy | Wysłany: Sob 11 Lut, 2006 |
|
| ja osobiście wolę slipki i to takie, które są dobrze wyprofilowane, z elastycznej bawełny. Fajnie wtedy opinają i pałkę z jajami i tyłek.
No i obowiązkowo białe. Przy lużnych spodniach super eksponują to co ma się w środku. Zwłaszcza, gdy jest się podjaranym
 | | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 25 Lut, 2006 |
|
| Weźcie też pod uwagę, że mały penis w luźnej bieliźnie i szerokich spodniach wygląda jakby był ogromny
Miałem kiedyś przypadek, że pewien młody człowiek przyszedł do mnie ze swoim problemem. Trzebe było wykonać kilka czynności do których niezbędne było zdjęcie owego wierzchniego nakrycia. Byłem zdegustowany... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 25 Mar, 2006 |
|
| w jaka bielizne lubicie najbardziej nosic (stringi, slipy bokserki.....) bo ja szczerze mowiac nie nosilem jeszcze stringów i zastanawiam sie czy sie w nie zaopatrzyc?????? | |
| |
 |
jarhead Dołączył: 25 Mar 2006 Posty: 26 | Wysłany: Nie 26 Mar, 2006 |
|
| ja ubostwiam wszystko co obcisle (a wiec bokserki, slipy )... nie lubie za to luznych szortow bo ja je zakladam to zaraz mi staje, a nawet jak mi nie stoi to tak jakos glupio odstaje ze go widac. | | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 26 Mar, 2006 |
|
| w tym sęk
to jest najfajniejsze - ma odstawać | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Nie 26 Mar, 2006 |
|
| poza tym luzna bielizna jest zdrowsza | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pon 27 Mar, 2006 |
|
| ale zazwyczaj to co zdrowe - jest niesmaczne :D:D | |
| |
 |
Men84 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 19 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 27 Mar, 2006 |
|
| Luźna bielizna pozwala jajkom odetchnąć, szczerze to slipy zakładam tylko na w-f a tak cały czas chodzę boxerkach i szortach lekko odciskających. Kiedyś chodziłem tylko w slipach bo taka bieliznę mi matka kupowała jak byłem młody, ale teraz jak sobie kupuje sam ciuchy to tylko boxerki. Pamiętam jej zdziwienie jak sobie pierwszy raz kupiłem boxerki (zapytała mnie czy ja w takich workach będę chodzic) | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 27 Mar, 2006 |
|
| w takim razie w czym waszym zdaniem jest najlepiej spac w obcislej bieliznie typu slipy, stringi czy w luznych bokserkach (czy nawet tylko samych spodniach od pizamy), czy moze nawet nago, coraz czesciej to praktykuje i moim zdaniem jest spoko...... | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Pon 27 Mar, 2006 |
|
| ja śpię na waleta! | _________________ czy ktoś wie jak poszerzyć??? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| Bruno: to co jest zdrowe zazwyczaj jest niewygodne - jestem zmuszony pracowac w stroju sluzbowym i luzna bielizna "przeszkadza" - ciagle sie musze poprawiac i troche glupio robic to przy zespole, w ktorym jest ok. 5 kobiet ale nie zmienie swojego stanowiska, luzna bielizna jest zdrowsza...
men 18: najlepiej spac nago - to naturalne...zadnych odcisniec i zadnych oporow... | |
| |
 |
antares Dołączył: 21 Lut 2006 Posty: 46 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 Bielizna |
|
| Ja tam chodze w szortach i bokserkach ale w pracy zakładam slipki
po prostu ide w szortach albo w bokserkach a w pracy zmieniam na slipki w mojej szatni jest 10 osub w tvm 6 dziewczyn i mnie to nie krempuje że przekieram się przy koleżankach i kolegach a w nocy spie nago tak jest nalepiej.
Nieraz chodze bez majtek tylko w spodniech ale żadko! | |
| |
 |
|