Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Bielizna
Autor Wiadomość
Men84 

Wysłany: Sro 18 Sty, 2006   Bielizna

Lubicie chodzić w szortach?? ja np. jak pierwszy raz sobie kupiłem to byłem zachwycony i teraz kupuje tylko szorty albo boxserki. Slipy to juz przeżytek strasznie cisną w jajka. :?

Men84 

Wysłany: Sro 18 Sty, 2006   

Nie cisną w jajka :!: Przylegają blisko ciala. Nie czuć ucisku gumki tak jak to jest w slipach, bo gumka jest tylko w pasie :!: One sa zrobione z elastycznej tkaniny która jest bardzo mila w dotyku. Sa luźne no może nie tak jak boxerki ale ja uważam ze sa super. Na pewno można je z powodzeniem zakładać przy uprawianiu sportu (jak ktos nie lubi jak mu lata).

Cadyk7 ja nie mam zwyczaju chodzić bez majtek.

rafi19

Wysłany: Sob 11 Lut, 2006   show

hmm..macie tak ze jak gdzies jestescie i zaczynecie juz np.sobie walic i wam staje,a tak fajnie to wyglada (szczegolnie jak jest matowy :oops: )
to byscie go komus pokazali albo nawet chcielibyscie zeby was ktos przylapal i zobaczyl waszego potworka? :twisted: :twisted:
mnie takie cos bardzo podnieca i obojetne mi jest to kto to zrobil byle nie siostra czy stara :lol: :lol:
ale kolega,kolezanaka czy ktos tam dalszy :oops: :oops:

penis.com.pl
masturbator
mar22

Wysłany: Sob 11 Lut, 2006   

ja osobiście wolę slipki i to takie, które są dobrze wyprofilowane, z elastycznej bawełny. Fajnie wtedy opinają i pałkę z jajami i tyłek.
No i obowiązkowo białe. Przy lużnych spodniach super eksponują to co ma się w środku. Zwłaszcza, gdy jest się podjaranym :D

Bruno Pelletier

Wysłany: Sob 25 Lut, 2006   

Weźcie też pod uwagę, że mały penis w luźnej bieliźnie i szerokich spodniach wygląda jakby był ogromny :)
Miałem kiedyś przypadek, że pewien młody człowiek przyszedł do mnie ze swoim problemem. Trzebe było wykonać kilka czynności do których niezbędne było zdjęcie owego wierzchniego nakrycia. Byłem zdegustowany... :)

Gość

Wysłany: Sob 25 Mar, 2006   

w jaka bielizne lubicie najbardziej nosic (stringi, slipy bokserki.....) bo ja szczerze mowiac nie nosilem jeszcze stringów i zastanawiam sie czy sie w nie zaopatrzyc?????? :wink:

jarhead

Wysłany: Nie 26 Mar, 2006   

ja ubostwiam wszystko co obcisle (a wiec bokserki, slipy )... nie lubie za to luznych szortow bo ja je zakladam to zaraz mi staje, a nawet jak mi nie stoi to tak jakos glupio odstaje ze go widac.

Bruno Pelletier

w tym sęk ;)
to jest najfajniejsze - ma odstawać :)

hildegrant

poza tym luzna bielizna jest zdrowsza

Bruno Pelletier

Wysłany: Pon 27 Mar, 2006   

ale zazwyczaj to co zdrowe - jest niesmaczne :D :D:D

Men84 

Luźna bielizna pozwala jajkom odetchnąć, szczerze to slipy zakładam tylko na w-f a tak cały czas chodzę boxerkach i szortach lekko odciskających. Kiedyś chodziłem tylko w slipach bo taka bieliznę mi matka kupowała jak byłem młody, ale teraz jak sobie kupuje sam ciuchy to tylko boxerki. Pamiętam jej zdziwienie jak sobie pierwszy raz kupiłem boxerki (zapytała mnie czy ja w takich workach będę chodzic) :lol: :lol: :lol: :lol:

Gość

w takim razie w czym waszym zdaniem jest najlepiej spac w obcislej bieliznie typu slipy, stringi czy w luznych bokserkach (czy nawet tylko samych spodniach od pizamy), czy moze nawet nago, coraz czesciej to praktykuje i moim zdaniem jest spoko...... :P :P :P

hipopotam

ja śpię na waleta!

penis.com.pl
tabletki penilarge
hildegrant

Wysłany: Wto 28 Mar, 2006   

Bruno: to co jest zdrowe zazwyczaj jest niewygodne - jestem zmuszony pracowac w stroju sluzbowym i luzna bielizna "przeszkadza" - ciagle sie musze poprawiac i troche glupio robic to przy zespole, w ktorym jest ok. 5 kobiet :wink: ale nie zmienie swojego stanowiska, luzna bielizna jest zdrowsza...
men 18: najlepiej spac nago - to naturalne...zadnych odcisniec i zadnych oporow...

antares 

Wysłany: Wto 28 Mar, 2006   Bielizna

Ja tam chodze w szortach i bokserkach ale w pracy zakładam slipki
po prostu ide w szortach albo w bokserkach a w pracy zmieniam na slipki w mojej szatni jest 10 osub w tvm 6 dziewczyn i mnie to nie krempuje że przekieram się przy koleżankach i kolegach a w nocy spie nago tak jest nalepiej.
Nieraz chodze bez majtek tylko w spodniech ale żadko! :D

Odpowiedz do tematu