POSZEŻANIE PENISA |
Autor | Wiadomość |
TRZYER Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 24 Skąd: Brusy | Wysłany: Sob 11 Lut, 2006 |
|
| puki co to mogę powiedzieć że w trakcie ćwiczenie kiedy jest miękki ma o ponad 1cm więcej w obwodzie niż podczas zwyklej erekcji (mieżonej przed rozpoczęciem "kuracji" ) no ale nie mówmy chop... | |
| |
 |
mar22 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 90 Skąd: blisko wawy | Wysłany: Sob 11 Lut, 2006 |
|
| ale to może być raczej opuchlizna po ćwiczeniach. też to zaobserwowałem u siebie po bardziej intensywnym"dojeniu".
Po paru godzinach objaw znika | |
| |
 |
TRZYER Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 24 Skąd: Brusy | Wysłany: Sob 11 Lut, 2006 |
|
| bardzo prawdopodobne ale wygląda bardzo obiecująco... a ten żolądz... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
TRZYER Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 24 Skąd: Brusy | Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 |
|
| dobra mam pierwsze efekty. na razie w stanie wiotkim ale nie martwie się tym bo we wszystkich ćwiczeniach pierw zauważa sią zmiany na opadniętym. nie znam wartości liczbiwych bo cięzki powiedzieć jaki był przedtem ale jest szetszy i to widać. | |
| |
 |
TRZYER Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 24 Skąd: Brusy | Wysłany: Nie 19 Lut, 2006 |
|
| niestety muszę przerwać kurację na tydzień bo mam wyjazd służbowy ale obiecuję że tuż po nim powracam ze zdwojoną motywacją.
ps pod całość sprzętu podkładam kondoma co chroni przed obtarciami a podczas "ćwiczeń" poprawiam jakość mięśmi pc co pozwalna na dłuższe ćwiczenia | |
| |
 |
tadzius Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 2 | Wysłany: Nie 19 Lut, 2006 |
|
| No ja mam ten problem.... Długosc jest nawet nawet bo 17 cm ale szerokosc to tylko 10 cm i nie wiem co mam na to poradzic ... Czy jakes pigułki brac czy pompki ... Niewiem ... | |
| |
 |
mar22 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 90 Skąd: blisko wawy | Wysłany: Pon 20 Lut, 2006 |
|
| TRZYER, nie przestawaj w ćwiczeniach nawet na wyjeździe
Ćwicz tylko na inne sposoby
pozdrawiam | |
| |
 |
TRZYER Dołączył: 26 Sty 2006 Posty: 24 Skąd: Brusy | Wysłany: Nie 26 Lut, 2006 |
|
| ok dopracowałwm technikę
ćwiczę raz dziennie po 1 godz
pierw biorę kondoma ( albo jego kawałek) i nasówam, potem biorę pasek na rzepa i mocno obwijam w okół,
ważne jest rzeby być ciągle podnieconym ( na początku możę boleć więc trzeba zacząć od lżejszego uścisku) tak żeby wypełniająca krew wacka go non stop rozszeżała ( ja bawie sie nim i ćwiczę na raz mięśnie pc)
po 1,5 tygodnia efekty widać gołym okiem ( oczywiście pierw w zwisie)
jeżeli ktoś jest zainteresowany niech tęż sprawdzi ten sposób ( dobrze by było żeby potem się na ten temat wypowiedział)
życzę sukcesów. | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Sob 18 Mar, 2006 |
|
| mam podobny problem - mój mały ma 16-17 cm i tylko 13 cm szerokośi - jak widać nie skaczę z tego powodu ze szczęścia bo podczas stosunku(tego normalnego ) neiwiele czuję i mam wrażenie że nie do końca dogadzam partnerce, słyszałem o czymś w tym stylu o czym pisze trzyer tylko że to było z jakimiś metalowymi obrączkami - czy ktoś już próbowa to czy nie- niech się wypowie. a puki co to już zaczynam się rozglądac za rzeczami do realizacji tego pomysłu trzyera. | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Nie 26 Mar, 2006 |
|
| metalowe obrecze sa uzywane do maksymalnego podtrzymania wzwodu...
a co do zwiekszania obwodu...jesli zmienicie wlasciwosci fizyczne cial jamistych to osobiscie zaproponuje was jako kandydatow do nagrody nobla w dziedzinie medycyny... | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Pon 27 Mar, 2006 |
|
| jeżeli da się wydłużyć to chyba poszeżyć też się da. chyba że się mylę. puki co ćwiczę tym sposobem opracowanym wyżej ( trochę to nie tak wygląda ale i tak jest dobrze) jak minie miesiąc to zobaczymy..... zawsze warto spróbować. | _________________ czy ktoś wie jak poszerzyć??? | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| psychologia to matka wszystkich nauk | |
| |
 |
plazman Dołączył: 28 Mar 2006 Posty: 3 | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| Witam wszystkich! Co do sposobu poszerzania znam jeden w 100% skuteczny - operacja ;D A dokladniej jest to tylko zabieg!
Zabieg taki mozna wykonac w Polsce, w wielu gabinetach medycznych. Jest to wstrzykniecie specjalna strzykawka pod skore penisa preparatu o nazwie Bio-Alcamid. Mozna tez wstrzykiwac wlasny tluszcz ale wystepuje duze ryzyko powikłan.
Operacja kosztuje juz od 2000zl co jest naprawde tanio. Bio-Alcamid mozna kupic jezeli ma sie uprawnienia lekarskie lub z innych zrodel mniej legalych za 1000zl -10ml. Preparat ten stosuje sie takze a nawet przede wszystkim do wypełnien ubytkow, blizn, korekcji etc.
I tu chcialem dodac jeszcze ze czytalem o ludziach, ktorzy na własna reke pogrubiali penisa ta metoda i tym srodkiem ale to juz inna historia...
Po operacji penis zyskuje od 1-3 cm realnej gruboscia efekt utrzymuje sie od kilku do kilkunastu lat, gdyz Bio-Alcamid zbudowany jest w 97% z wody Mysle jednak ze jest to dobry sposob, za kilkanascie lat moze beda inne magiczne powiekszacze :p | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| plazman napisał/a: | efekt utrzymuje sie od kilku do kilkunastu lat, gdyz Bio-Alcamid zbudowany jest w 97% z wody |
no to powienien się właśnie szybko wchłaniać... | |
| |
 |
plazman Dołączył: 28 Mar 2006 Posty: 3 | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| To nie chodzi o wchlanianie. Zreszta organizm człowieka sklada sie w 70% z wody i sie nie wchlania ;p | |
| |
 |
|