Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     POSZEŻANIE PENISA
Autor Wiadomość
TRZYER

Wysłany: Sob 11 Lut, 2006   

puki co to mogę powiedzieć że w trakcie ćwiczenie kiedy jest miękki ma o ponad 1cm więcej w obwodzie niż podczas zwyklej erekcji :!: :!: :!: (mieżonej przed rozpoczęciem "kuracji" ) :arrow: no ale nie mówmy chop...

mar22

ale to może być raczej opuchlizna po ćwiczeniach. też to zaobserwowałem u siebie po bardziej intensywnym"dojeniu".
Po paru godzinach objaw znika :cry:

TRZYER

bardzo prawdopodobne ale wygląda bardzo obiecująco... a ten żolądz... :mrgreen:

penis.com.pl
penilarge krem
TRZYER

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006   

dobra mam pierwsze efekty. na razie w stanie wiotkim ale nie martwie się tym bo we wszystkich ćwiczeniach pierw zauważa sią zmiany na opadniętym. nie znam wartości liczbiwych bo cięzki powiedzieć jaki był przedtem ale jest szetszy :P i to widać.

TRZYER

Wysłany: Nie 19 Lut, 2006   

niestety muszę przerwać kurację na tydzień bo mam wyjazd służbowy ale obiecuję że tuż po nim powracam ze zdwojoną motywacją.
ps pod całość sprzętu podkładam kondoma co chroni przed obtarciami a podczas "ćwiczeń" poprawiam jakość mięśmi pc co pozwalna na dłuższe ćwiczenia

tadzius

Wysłany: Nie 19 Lut, 2006   

No ja mam ten problem.... Długosc jest nawet nawet bo 17 cm ale szerokosc to tylko 10 cm :? i nie wiem co mam na to poradzic ... Czy jakes pigułki brac czy pompki ... :shock: :? Niewiem ... :P :)

mar22

Wysłany: Pon 20 Lut, 2006   

TRZYER, nie przestawaj w ćwiczeniach nawet na wyjeździe :D
Ćwicz tylko na inne sposoby :lol:
pozdrawiam

TRZYER

Wysłany: Nie 26 Lut, 2006   

ok dopracowałwm technikę
ćwiczę raz dziennie po 1 godz
pierw biorę kondoma ( albo jego kawałek) i nasówam, potem biorę pasek na rzepa i mocno obwijam w okół,
ważne jest rzeby być ciągle podnieconym ( na początku możę boleć więc trzeba zacząć od lżejszego uścisku) tak żeby wypełniająca krew wacka go non stop rozszeżała ( ja bawie sie nim i ćwiczę na raz mięśnie pc)
po 1,5 tygodnia efekty widać gołym okiem ( oczywiście pierw w zwisie)
jeżeli ktoś jest zainteresowany niech tęż sprawdzi ten sposób ( dobrze by było żeby potem się na ten temat wypowiedział)
życzę sukcesów.

hipopotam

Wysłany: Sob 18 Mar, 2006   

mam podobny problem - mój mały ma 16-17 cm i tylko 13 cm szerokośi - jak widać nie skaczę z tego powodu ze szczęścia bo podczas stosunku(tego normalnego ) neiwiele czuję i mam wrażenie że nie do końca dogadzam partnerce, słyszałem o czymś w tym stylu o czym pisze trzyer tylko że to było z jakimiś metalowymi obrączkami - czy ktoś już próbowa to czy nie- niech się wypowie. a puki co to już zaczynam się rozglądac za rzeczami do realizacji tego pomysłu trzyera.

hildegrant

Wysłany: Nie 26 Mar, 2006   

metalowe obrecze sa uzywane do maksymalnego podtrzymania wzwodu...
a co do zwiekszania obwodu...jesli zmienicie wlasciwosci fizyczne cial jamistych to osobiscie zaproponuje was jako kandydatow do nagrody nobla w dziedzinie medycyny...

hipopotam

Wysłany: Pon 27 Mar, 2006   

jeżeli da się wydłużyć to chyba poszeżyć też się da. chyba że się mylę. puki co ćwiczę tym sposobem opracowanym wyżej ( trochę to nie tak wygląda ale i tak jest dobrze) jak minie miesiąc to zobaczymy..... zawsze warto spróbować.

hildegrant

Wysłany: Wto 28 Mar, 2006   

psychologia to matka wszystkich nauk :wink:

plazman

Witam wszystkich! Co do sposobu poszerzania znam jeden w 100% skuteczny - operacja ;D A dokladniej jest to tylko zabieg!
Zabieg taki mozna wykonac w Polsce, w wielu gabinetach medycznych. Jest to wstrzykniecie specjalna strzykawka pod skore penisa preparatu o nazwie Bio-Alcamid. Mozna tez wstrzykiwac wlasny tluszcz ale wystepuje duze ryzyko powikłan.
Operacja kosztuje juz od 2000zl co jest naprawde tanio. Bio-Alcamid mozna kupic jezeli ma sie uprawnienia lekarskie lub z innych zrodel mniej legalych ;) za 1000zl -10ml. Preparat ten stosuje sie takze a nawet przede wszystkim do wypełnien ubytkow, blizn, korekcji etc.
I tu chcialem dodac jeszcze ze czytalem o ludziach, ktorzy na własna reke pogrubiali penisa ta metoda i tym srodkiem ale to juz inna historia...
Po operacji penis zyskuje od 1-3 cm realnej gruboscia efekt utrzymuje sie od kilku do kilkunastu lat, gdyz Bio-Alcamid zbudowany jest w 97% z wody ;) Mysle jednak ze jest to dobry sposob, za kilkanascie lat moze beda inne magiczne powiekszacze :p

penis.com.pl
orgasm contol
Bruno Pelletier

plazman napisał/a:
efekt utrzymuje sie od kilku do kilkunastu lat, gdyz Bio-Alcamid zbudowany jest w 97% z wody

no to powienien się właśnie szybko wchłaniać... :roll:

plazman

To nie chodzi o wchlanianie. Zreszta organizm człowieka sklada sie w 70% z wody i sie nie wchlania ;p

Odpowiedz do tematu