Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Twój pierwszy raz
Autor Wiadomość
arthuro
[Usunięty]

Wysłany: Nie 04 Sty, 2009   

Ja mialem swoj pierwszy raz, w namiocie w ostatnie wakacje z moja bliska przyjaciolka.

emil438 

Wysłany: Sro 22 Kwi, 2009   

a ja mam 18 lat i nadal nic. chcę to w końcu kiedyś zrobić i zobaczyć jak to jest...

Wtajemniczony 

Wysłany: Nie 03 Maj, 2009   

emil438 napisał/a:
i zobaczyć jak to jest...

No i powinieneś poczekać. Jeśli ktoś chce uprawiać seks z ciekawości to od razu powinien wziąść zimny prysznic. Dla mnie pierwszy raz będzie wspaniałym ukoronowaniem miłości.
Ta chwila kiedy dwa różne ciała zetkną się w jedno będzie wspaniała :) Ważne by połączyły się z miłości, a nie ciekawości :P

penis.com.pl
orgasm contol
Banderas 

Wysłany: Sro 13 Maj, 2009   

Ja swój pierwszy raz miałem ponad rok temu, w sumie to się śmieje, z tego troszkę, z względów okolicznościowych. Bo wszystko się działo, w czasie zeszłorocznych matur. Przyjechałem do już dziś EX, na cały tydzień, ona sie uczyła, no i po 2 dniach, wieczorkiem, rozpoczęliśmy różne rozmowy, po których doszło do małej kłótni, przez co nie odzywaliśmy sie do siebie przez godzinę, jednak po godzinie ja zacząłem czułości, żeby sie nie gniewała i doszło do tego, że zakończyła wcześniej lekcje, troszkę sie jeszcze odwracała w łóżku. Po kilkunastu minutach gra wstępna (godz. ok 1:30 w nocy i... 1 maja "święto Pracy" hehe), no i tak z godzinkę sie pobawiliśmy aż doszło do pytania delikatnego, czy oboje jesteśmy gotowi (ona wtedy też dziewica), no wiec troszkę stresu, ale double protection:] aby było pewniej ona od kilkunastu dni tabletki a dla mnie guma, żeby mniej strachu było i tak w nocy wszedłem w tedy moją kobiete. Ogólna aura 1 razu bardzo fajna, dość romantyczna i namiętna. Dziś z nią, nie jestem, ponieważ ona i ja to 2 różne światy, na tyle, że ja nie chce w ogóle mieć z nią żadnego kontaktu. I tak wspomnienia miłe zostały.:)

[ Dodano: Sro 13 Maj, 2009 ]
Ja swój pierwszy raz miałem ponad rok temu, w sumie to się śmieje, z tego troszkę, z względów okolicznościowych. Bo wszystko się działo, w czasie zeszłorocznych matur. Przyjechałem do już dziś EX, na cały tydzień, ona sie uczyła, no i po 2 dniach, wieczorkiem, rozpoczęliśmy różne rozmowy, po których doszło do małej kłótni, przez co nie odzywaliśmy sie do siebie przez godzinę, jednak po godzinie ja zacząłem czułości, żeby sie nie gniewała i doszło do tego, że zakończyła wcześniej lekcje, troszkę sie jeszcze odwracała w łóżku. Po kilkunastu minutach gra wstępna (godz. ok 1:30 w nocy i... 1 maja "święto Pracy" hehe), no i tak z godzinkę sie pobawiliśmy aż doszło do pytania delikatnego, czy oboje jesteśmy gotowi (ona wtedy też dziewica), no wiec troszkę stresu, ale double protection:] aby było pewniej ona od kilkunastu dni tabletki a dla mnie guma, żeby mniej strachu było i tak w nocy wszedłem w tedy moją kobiete. Ogólna aura 1 razu bardzo fajna, dość romantyczna i namiętna. Dziś z nią, nie jestem, ponieważ ona i ja to 2 różne światy, na tyle, że ja nie chce w ogóle mieć z nią żadnego kontaktu. I tak wspomnienia miłe zostały.:)

Luks 

Wysłany: Wto 19 Maj, 2009   

Mój pierwszy raz miał miejsce podczas wypadu na weekend majowy w tamtym roku. Pojechaliśmy z chłopakiem do Swinoujścia odpocząć , pozwiedzać i jak to sie mówi odchamić . W przedostatni wieczór zaczeliśmy sie wygłupiać , próbować czegoś wiecej niż tylko zabawy ustne i jakimś cudem sie udało , choć oboje sie tego nie spodziewaliśmy. To był mój pierwszy raz , oczywiście nie ostatni , ale chyba do tej pory najlepszy :lol:

Odpowiedz do tematu