| Twój pierwszy raz |
| Autor | Wiadomość |
tufi Wiek: 33 Dołączył: 17 Lip 2007 Posty: 1 Skąd: SzczEcin PL | Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 Twój pierwszy raz |
|
| Witam,zastanawiam się kiedy pierwszy raz uprawialiście seks. W jakim wieku?!?!????
Ja obecnie mam 15 lat i jestem jeszcze prawiczkiem........
Z kim byl wasz 'first time'? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 |
|
| | 19 lat | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 |
|
| | miałem jescze 17 lat (SYLWESTER 2007) | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 |
|
| miesiąc przed 16 urodzinami z chłopakiem z którym byłam prawie 8 miesięcy i już nie mogłam doczekać sie jak to jest.... poza tym nie chciałam żeby dłużej czekał bo wiedziałam że już to robił...
z perspektywy czasu on miał wtedy 19 lat tyle co ja teraz nie wytrzymałabym tyle ale wydaje mi sie że mnie nie zdradził bo nadal sie kumplujemy i by sie kiedyś po pijaku przyznał on albo jakiś jego kumpel albo powiedziałby mojej znajomej z która później był | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
lolek17 Dołączył: 14 Maj 2006 Posty: 39 | Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 |
|
| Niedługo 18-stka, a jeszcze nic nie było... Jak narazie mi to nie przeszkadza (jasne ) | |
| |
 |
budnis 
Wiek: 46 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 |
|
| O no to ja będę najstarszy: 24 lata. No ale to był moja świadoma decyzja, że przed ślubem nic i nie żałuję, nobo moja żona też była dziewicą. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 |
|
| To była twoja decyzja czy decyzja twojej narzeczonej | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 |
|
| miałem wtedy 16 lat(teraz mam 17 z hakiem)było to z moją dziewczyną w górach wśród kosodrzewin było cudownie | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 |
|
| Miałem 17 lat i to było u niej w domu A później tylko stracha mieliśmy bo jej sie okres spóźniał | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
budnis 
Wiek: 46 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 |
|
| | skywalker napisał/a: | To była twoja decyzja czy decyzja twojej narzeczonej |
poznaliśmy się jak miałem 23 lata więc przez ten czas to była moja decyzja a przez rok 70% jej. Ale nie żałuję. | |
| |
 |
You Dołączył: 17 Lut 2007 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| Ja tego jeszcze nie robiłem a mam 22 lata i pewnie szybko się to nie zmieni | |
| |
 |
Fruti19 Dołączył: 30 Maj 2007 Posty: 1 Skąd: Z niebios | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| ja mam 19 i tez nie | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| | You napisał/a: | Ja tego jeszcze nie robiłem a mam 22 lata i pewnie szybko się to nie zmieni |
hej, ja miałem 19. ale tu nie chodzi o wiek, o to czy miałeś 16 czy 25. nie jest ważne to ile miałeś, ale czy byłeś na to gotów, czy chciałeś tego i czy sprawiło ci to satysfakcje. wiesz wg mnie szybki numerek w wieku 16lat z nieznana osobą to nic przyjemnego [nic nie mam do ludzi, którzy przeżyli swój pierwszy raz w tym wieku, przecież mogli tego akurat wtedy chcieć i mogło to być to]. po prostu dla mnie sex nie jest niezbędny. jest potrzebny, ale ja go lubię "z odrobiną zastanowienia" | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| Zastanawiam się ilu z nas jest ze swoją pierwszą partnerką do dnia dzisiejszego. Ja mam już 12 lat wspólnego pożycia. Czuję się dumny | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 01 Sie, 2007 |
|
| | Ja jestem nadal z moją pierwszą partnerką i chcemy być razem ale jesteśmy ze sobą 4 lata, a 11 sierpnia minie rok od naszego pierwszego razu. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| |