Za szybki wytrysk | Autor | Wiadomość | sheriff89 Dołączył: 13 Kwi 2009 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 Za szybki wytrysk |
|
| Witam,
Jestem nowy na forum, mam 19 lat i problem który mnie dość mocno dręczy, a mianowicie:
Podczas seksu jak również masturbacji wytrysk mam po jakiejś minucie, do dwóch co mnie strasznie strasznie denerwuje podczas seksu z moją dziewczyną ... Po pierwszym wytrysku mogę się z nią kochać już dłuższy czas. Powodem pewnie jest nadmierne podniecenie, co mógłbym zrobić żeby to zmienić ?
Z góry dziękuje za odpowiedzi | | | |  | guciozal Wiek: 32 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 75 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009 |
|
| Gdzieś na forum czytałem, że z czasem można coraz dłużej przed 1 wytryskiem... | | | |  | radi Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 15 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 14 Kwi, 2009 |
|
| Najprostsze ćwiczenia polegają na powstrzymywaniu wytrysku tuż przed finiszem. Popularna jest technika squeeze, która w skrócie polega na tym, że na krótko przed wytryskiem, kiedy nie można już go powstrzymać, należy ścisnąć penisa dwoma palcami poniżej żołędzia. Uchwyt ma być na tyle silny, żeby nie doszło do wytrysku, ale nie powinien sprawiać bólu. Można również uciskać przestrzeń między odbytem a moszną. Powtórz ćwiczenie np. 3 razy najlepiej z dziewczyną. A za czwartym razem wytrysk powinien być obfitszy, dłuższy, przyjemniejszy i nie tak szybki; szczególnie, jeśli przyciśniesz okolicę między odbytem a moszną, co spowoduje lepsze ukrwienie i silniejszy wzwód.
Technika squeeze jest dobrze opisana w sieci, więc ma sensu, żebym się rozpisywał.
Powodzenia!
Aha, jak wszystkie ćwiczenia, tak i niekiedy wymagają czasu, żeby był rezultat, więc nie spinaj się. | | | |  | penis.com.pl | |  | sheriff89 Dołączył: 13 Kwi 2009 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 14 Kwi, 2009 |
|
| Z tego co widzę nie tylko nie ten problem dotyka, a nawet spore grono ma ten problem.. Znacie jeszcze jakieś sposoby ? | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|