Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Za szybki wytrysk
Autor Wiadomość
sheriff89 

Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009   Za szybki wytrysk

Witam,

Jestem nowy na forum, mam 19 lat i problem który mnie dość mocno dręczy, a mianowicie:
Podczas seksu jak również masturbacji wytrysk mam po jakiejś minucie, do dwóch co mnie strasznie strasznie denerwuje podczas seksu z moją dziewczyną ... Po pierwszym wytrysku mogę się z nią kochać już dłuższy czas. Powodem pewnie jest nadmierne podniecenie, co mógłbym zrobić żeby to zmienić ?

Z góry dziękuje za odpowiedzi ;)

guciozal 

Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009   

Gdzieś na forum czytałem, że z czasem można coraz dłużej przed 1 wytryskiem...

radi 

Wysłany: Wto 14 Kwi, 2009   

Najprostsze ćwiczenia polegają na powstrzymywaniu wytrysku tuż przed finiszem. Popularna jest technika squeeze, która w skrócie polega na tym, że na krótko przed wytryskiem, kiedy nie można już go powstrzymać, należy ścisnąć penisa dwoma palcami poniżej żołędzia. Uchwyt ma być na tyle silny, żeby nie doszło do wytrysku, ale nie powinien sprawiać bólu. Można również uciskać przestrzeń między odbytem a moszną. Powtórz ćwiczenie np. 3 razy najlepiej z dziewczyną. A za czwartym razem wytrysk powinien być obfitszy, dłuższy, przyjemniejszy i nie tak szybki; szczególnie, jeśli przyciśniesz okolicę między odbytem a moszną, co spowoduje lepsze ukrwienie i silniejszy wzwód.
Technika squeeze jest dobrze opisana w sieci, więc ma sensu, żebym się rozpisywał.

Powodzenia!

Aha, jak wszystkie ćwiczenia, tak i niekiedy wymagają czasu, żeby był rezultat, więc nie spinaj się. :wink:

penis.com.pl
andropenis
sheriff89 

Wysłany: Wto 14 Kwi, 2009   

Z tego co widzę nie tylko nie ten problem dotyka, a nawet spore grono ma ten problem.. Znacie jeszcze jakieś sposoby ?

Odpowiedz do tematu