| Piercing frenum :P |
| Autor | Wiadomość |
abadon [Usunięty] | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 Piercing frenum :P |
|
| Co myslicie o przebiciu penisa prostopadle do wedzidelka i zalozeniu tzw sztangi?wlasnie to uczynilem,dodam ze sam to wykonalem przebilem igla 1,8mm i dodam ze nic nie bolalo wyglada ladnie.co myslicie o przebijaniu penisow,mi podobaja sie delikatne zdobienia,moze odwaze sie na zdjecie i przesle je tu | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| to czekamy na zdjecie
mysle ze kolczyk w penisie musi strasznie bolec(przekucie i zalozenie) | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| Sam to zrobiłeś? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
abadon [Usunięty] | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| ej ludzie wlasnie nie! tez tak myslalem kupilem igle do iniekcji dosc gruba, odciagnalem wedzidelko,w tamtym miejscu skora jest nawet cienka popatrzylem czy zadna zylka tam nie przebiega i przystawilem igle.....docisnalem i tyle pozniej wstawilem sztange i fajnie wyglada.dodam ze juz to jest 3 miesiac z kolczykiem zagoilo sie szybko z tego co pamietam po 2 tygodniach | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| ja chciałabym sie przespać z kolesiem który ma kolczyk w penisie myślę że mogłyby być fajne doznania raz w życiu przeżyłam jedno nocną przygodę z kolesiem który miał sporo kolczyków miał tez w sutkach i liczyłam że na penisie tez będzie ale nie było | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| odważna dziewczyna :O
miałem kiedyś ochotę sobie takie coś zrobić, lecz ostatnio jakoś nawet myślenie o tym mi wyleciało z głowy :] ale na pewno nie robiłbym sobie tego sam wystarczy jak panienka przebijała mi kiedyś ucho kolczykiem
We dwie z koleżanką piszczały i płakały, a ja musiałem siedzieć i czekać, kiedy wreszcie się odważą | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| ja sobie sama przekułam ucho kolczykiem i to tępym
w trakcie poszłam po lód z zamrażalnika to mama na mnie nakrzyczała że mam przestać i nie pozwoliła mi wziąć to wzięłam śnieg zza okna to było w gimnazjum koleżanka sobie przebiła 2 dziurkę to ja też chciałam
chciałabym mieć w języku, brzuchu, łechtaczce i sutkach ale nie będę przekuwać sama tylko do kosmetyczki a jak narazie brak funduszy a poza tym najpierw muszę sie dowiedzieć jak to jest w sutkach i łechtaczce bo nie znam żadnej dziewczyny jak narazie która ma | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
abadon [Usunięty] | Wysłany: Pon 08 Paź, 2007 |
|
| No tak ja nie jestem piercerem ale jakies pojecie mem wszystko z netu przygotowalem sie do lekcji porzadnie,na roznych forach mozna znalezc mase cennych informacji i porad i pisze takze ze to proste przeklucie wiec sprobowalem bo marzylem od dawna.A podczas sexu doznanie wieksze mam tylko ja,partnekra nie odczula roznicy,mozliwe ze poprostu kolczyk jest za maly | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pon 08 Paź, 2007 |
|
| różnie bywa zauważ, że kobiety są różne, jedna może po tym dostawać orgazmu za orgazmem, inna właśnie nawet nie poczuje | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
synek strzeż się-S.O.S
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
abadon [Usunięty] | Wysłany: Wto 09 Paź, 2007 |
|
| ok oto on
i jak sie Wam podoba i czy wogole? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 09 Paź, 2007 |
|
| | wygląda fajnie aczkolwiek myślę że za mało skóry wziąłeś i przy ostrym sexie może Ci się skóra przerwać a tego nie życzę więc uważać musisz!!!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | | | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Wto 09 Paź, 2007 |
|
| może to nie mi ma się podobać, ale jednak uważam, że jest za mały... kolczyk oczywiście | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
synek strzeż się-S.O.S
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
abadon [Usunięty] | Wysłany: Sro 10 Paź, 2007 |
|
| | paulinka napisał/a: | | wygląda fajnie aczkolwiek myślę że za mało skóry wziąłeś i przy ostrym sexie może Ci się skóra przerwać a tego nie życzę więc uważać musisz!!!!!! |
wlasnie po zagojeniu tez mi sie zdawalo i troche sie balem ale wszystko jest ok choc przeszedl twarda szkole zycia mozliwe jednak ze troche za plytko bilem,mozliwe ze w najblizszym czasie zrobie poprawe ujme wiekszy kawalek skory
[ Dodano: Sro 10 Paź, 2007 ]
| m4g1k_ napisał/a: | może to nie mi ma się podobać, ale jednak uważam, że jest za mały... kolczyk oczywiście |
lubisz duze jednym slowem.Akurat mi sie taki podoba nie chcialem zakladac czegos grubego i z wiekszymi kulkami,mi to odpowiada,ale nie wykluczam ze zaloze grubsza sztange po poprawce | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 10 Paź, 2007 |
|
| O boshe... Masakra Sorry, ale piercing i tattooing to zdecydowanie nie mój fetysz...
Sam nigdy bym sie na coś takiego nie zdecydował, a i bałbym się uprawiać sex z kimś zakolczykowanym (jeszcze coś się urwie...).
Ale oczywiście to twoja sprawa, grunt, żeby tobie sie podobało | |
| |
 |
mmc Wiek: 35 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Czw 26 Mar, 2009 |
|
| też chciał bym taki kolczyk raz przebiłem napletek igłą ale nie miałem kolczyka żadnego nie wiecie gdzie i za ile mozna dostać taką sztangę ?? no i dajcie adresy gdzie mogę sie dowiedziec jak to dokładnie przebić itd Planuję taki sam jak kolega ma bo ten co jest w cewce moczowej to moim daniem hard core jest | |
| |
 |
| |