Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Piercing frenum :P
Autor Wiadomość
abadon
[Usunięty]

Wysłany: Nie 07 Paź, 2007   Piercing frenum :P

Co myslicie o przebiciu penisa prostopadle do wedzidelka i zalozeniu tzw sztangi?wlasnie to uczynilem,dodam ze sam to wykonalem przebilem igla 1,8mm i dodam ze nic nie bolalo wyglada ladnie.co myslicie o przebijaniu penisow,mi podobaja sie delikatne zdobienia,moze odwaze sie na zdjecie i przesle je tu :P

Julcio 

Wysłany: Nie 07 Paź, 2007   

to czekamy na zdjecie :)
mysle ze kolczyk w penisie musi strasznie bolec(przekucie i zalozenie) :cry:

adadverts 

Sam to zrobiłeś? :shock:

penis.com.pl
masturbator
abadon
[Usunięty]

ej ludzie wlasnie nie! :shock: tez tak myslalem kupilem igle do iniekcji dosc gruba, odciagnalem wedzidelko,w tamtym miejscu skora jest nawet cienka popatrzylem czy zadna zylka tam nie przebiega i przystawilem igle.....docisnalem i tyle :lol: pozniej wstawilem sztange i fajnie wyglada.dodam ze juz to jest 3 miesiac z kolczykiem zagoilo sie szybko z tego co pamietam po 2 tygodniach

paulinka 

ja chciałabym sie przespać z kolesiem który ma kolczyk w penisie myślę że mogłyby być fajne doznania :) raz w życiu przeżyłam jedno nocną przygodę z kolesiem który miał sporo kolczyków miał tez w sutkach i liczyłam że na penisie tez będzie ale nie było :(

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

m4g1k_ 

odważna dziewczyna :O

miałem kiedyś ochotę sobie takie coś zrobić, lecz ostatnio jakoś nawet myślenie o tym mi wyleciało z głowy :] ale na pewno nie robiłbym sobie tego sam :P wystarczy jak panienka przebijała mi kiedyś ucho kolczykiem :D
We dwie z koleżanką piszczały i płakały, a ja musiałem siedzieć i czekać, kiedy wreszcie się odważą :D
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.!

paulinka 

ja sobie sama przekułam ucho kolczykiem i to tępym
w trakcie poszłam po lód z zamrażalnika to mama na mnie nakrzyczała że mam przestać i nie pozwoliła mi wziąć to wzięłam śnieg zza okna :) to było w gimnazjum koleżanka sobie przebiła 2 dziurkę to ja też chciałam :)

chciałabym mieć w języku, brzuchu, łechtaczce i sutkach ale nie będę przekuwać sama tylko do kosmetyczki a jak narazie brak funduszy a poza tym najpierw muszę sie dowiedzieć jak to jest w sutkach i łechtaczce bo nie znam żadnej dziewczyny jak narazie która ma

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

abadon
[Usunięty]

Wysłany: Pon 08 Paź, 2007   

No tak ja nie jestem piercerem ale jakies pojecie mem :wink: wszystko z netu przygotowalem sie do lekcji porzadnie,na roznych forach mozna znalezc mase cennych informacji i porad i pisze takze ze to proste przeklucie wiec sprobowalem bo marzylem od dawna.A podczas sexu doznanie wieksze mam tylko ja,partnekra nie odczula roznicy,mozliwe ze poprostu kolczyk jest za maly :P

m4g1k_ 

Wysłany: Pon 08 Paź, 2007   

różnie bywa :) zauważ, że kobiety są różne, jedna może po tym dostawać orgazmu za orgazmem, inna właśnie nawet nie poczuje :P
synek strzeż się-S.O.S
wiesz?-S.O.S.!

abadon
[Usunięty]

Wysłany: Wto 09 Paź, 2007   

ok oto on :)

i jak sie Wam podoba i czy wogole?

paulinka 

wygląda fajnie aczkolwiek myślę że za mało skóry wziąłeś i przy ostrym sexie może Ci się skóra przerwać a tego nie życzę więc uważać musisz!!!!!!

m4g1k_ 

może to nie mi ma się podobać, ale jednak uważam, że jest za mały... kolczyk oczywiście ;)
synek strzeż się-S.O.S
wiesz?-S.O.S.!

abadon
[Usunięty]

Wysłany: Sro 10 Paź, 2007   

paulinka napisał/a:
wygląda fajnie aczkolwiek myślę że za mało skóry wziąłeś i przy ostrym sexie może Ci się skóra przerwać a tego nie życzę więc uważać musisz!!!!!!

wlasnie po zagojeniu tez mi sie zdawalo i troche sie balem ale wszystko jest ok choc przeszedl twarda szkole zycia :) mozliwe jednak ze troche za plytko bilem,mozliwe ze w najblizszym czasie zrobie poprawe ujme wiekszy kawalek skory

[ Dodano: Sro 10 Paź, 2007 ]
m4g1k_ napisał/a:
może to nie mi ma się podobać, ale jednak uważam, że jest za mały... kolczyk oczywiście ;)

lubisz duze jednym slowem.Akurat mi sie taki podoba nie chcialem zakladac czegos grubego i z wiekszymi kulkami,mi to odpowiada,ale nie wykluczam ze zaloze grubsza sztange po poprawce :twisted:

penis.com.pl
bathmate
adadverts 

Wysłany: Sro 10 Paź, 2007   

O boshe... Masakra :P Sorry, ale piercing i tattooing to zdecydowanie nie mój fetysz...
Sam nigdy bym sie na coś takiego nie zdecydował, a i bałbym się uprawiać sex z kimś zakolczykowanym (jeszcze coś się urwie...).
Ale oczywiście to twoja sprawa, grunt, żeby tobie sie podobało :D

mmc 

Wysłany: Czw 26 Mar, 2009   

też chciał bym taki kolczyk :) raz przebiłem napletek igłą ale nie miałem kolczyka żadnego :) nie wiecie gdzie i za ile mozna dostać taką sztangę ?? no i dajcie adresy gdzie mogę sie dowiedziec jak to dokładnie przebić itd Planuję taki sam jak kolega ma bo ten co jest w cewce moczowej to moim daniem hard core jest :)

Odpowiedz do tematu