Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Aborcja
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Nie 19 Mar, 2006   Aborcja

Witam wszystkich... Jak sie odmyślacie mam problem... Moja dziewczyna jest w ciązy. chodzimy do liceum i dlatego nie chcemy tego dziecka. Zna ktoś może adresy bądz telefony do lekarzy którzy by to mogli zrobić? Może ktoś miał podobny problem? BŁAGAM pomóżcie...

Gość

Wysłany: Nie 19 Mar, 2006   

Aborcja w polsce jest zakazana, poszukaj kraju w ktorym to jest legalne i sie wybierzcie..

Bruno Pelletier

[quote="addam"]

Nooo, bez przesady!

Aborcja jest dozwolona w wyjątkowych przypadkach. Musicie się dowiedzieć, czy Wasz przypadek kwalifikuje się do aborcji.

Poza tym - na przyszłość - DOWIEDZCIE SIĘ CO TO JEST ANTYKONCEPCJA!!!

penis.com.pl
penilarge krem
Gość

Postawcie sie w mojej sytuacji. Jakbyście byli na oil miejscu inaczej byście śpewali

addam

Będzie wam się to dziecko śniło po nocach. Już nigdy się od niego nie uwolnicie. I dobrze. Polecam: http://www.nieaborcji.pl/...6eea815e125cce6
ktos127 napisał/a:
Postawcie sie w mojej sytuacji. Jakbyście byli na oil miejscu inaczej byście śpewali

Alexoro
[Usunięty]

[quote="addam"]Będzie wam się to dziecko śniło po nocach. Już nigdy się od niego nie uwolnicie. I dobrze. Polecam: http://www.nieaborcji.pl/...6eea815e125cce6
ktos127 napisał/a:

Spokojnie chłopaki , on jest zdesperowany , to wiecie pewnie jest ten pierwszy odruch strachu , po pierwsze weź się w garść , po drugie stań na wysokośći zadania i odpowiadaj za swoje czyny , a po trzecie chyba nie chcesz być mordercą ? ,a dziecko możecie oddać po urodzeniu odrazu , niemowlęta biorą odrazu , jest wiele rodzin co mają problem ze względu na niepłodność , dla nich to będzie dar.

BTW Zawsze powtarzam nie spuszczać się w kobiecie jeśli nie jest Twoją żoną , żeby mieć 100% pewności i nie musieć przez takie coś przechodzić !

Gość

[quote="addam"]Będzie wam się to dziecko śniło po nocach. Już nigdy się od niego nie uwolnicie. I dobrze. Polecam: http://www.nieaborcji.pl/...6eea815e125cce6
[quote="ktos127"]Postawcie sie w mojej sytuacji. Jakbyście byli na oil miejscu inaczej byście śpewali[/quote]

Człowieku !!! Ja mam 17 lat... Chodze do szkoły... Chce być Fizykiem a ty śmiesz mnie oceniać i mówić że jestem "głupim hujem" :evil: :evil: . Całe życie i kariera przede mną. Nie chcemy tego dziecka. I nie mam skrupułów. A rady tego typu zostaw dla siebie bo mnie sie już nie przydadzą! Chce tylko jeden adres lub telefon. Jest ktoś w stanie mi pomóc? [/url]

Alexoro
[Usunięty]

[quote="ktos127"]
addam napisał/a:
Będzie wam się to dziecko śniło po nocach. Już nigdy się od niego nie uwolnicie. I dobrze. Polecam: http://www.nieaborcji.pl/...6eea815e125cce6
ktos127 napisał/a:

Człowieku !!! Ja mam 17 lat... Chodze do szkoły... Chce być Fizykiem a ty śmiesz mnie oceniać i mówić że jestem "głupim h" :evil: :evil: . Całe życie i kariera przede mną. Nie chcemy tego dziecka. I nie mam skrupułów. A rady tego typu zostaw dla siebie bo mnie sie już nie przydadzą! Chce tylko jeden adres lub telefon. Jest ktoś w stanie mi pomóc? [/url]

Heh jesteście oboje zjeby i spiexx mi z tąd w podskokach , bo to forum jest dla ludzi i prawdziwych mężczyzn ,a nie dla osób , które są gorsze niżeli zwięrzęta , bo nawet one wychowują swoje dzieci i nie zabijają , kurka żal mi tego dziecka - tacy rodzice , kolejne zdemoralizowane zapewne wyrośnie ech :cry: oby nie :wink:

Alexoro
[Usunięty]

Alexoro napisał/a:
ktos127 napisał/a:
addam napisał/a:
ktos127 napisał/a:
Postaw się głupi na miejscu swojego dziecka.

Człowieku !!! Ja mam 17 lat... Chodze do szkoły... Chce być Fizykiem a ty śmiesz mnie oceniać i mówić że jestem "głupim h
" :evil: :evil: . Całe życie i kariera przede mną. Nie chcemy tego dziecka. I nie mam skrupułów. A rady tego typu zostaw dla siebie bo mnie sie już nie przydadzą! Chce tylko jeden adres lub telefon. Jest ktoś w stanie mi pomóc? [/url]

Heh jesteście oboje zjeby i spiexx mi z tąd w podskokach , bo to forum jest dla ludzi i prawdziwych mężczyzn ,a nie dla osób , które są gorsze niżeli zwięrzęta , bo nawet one wychowują swoje dzieci i nie zabijają , kurka żal mi tego dziecka - tacy rodzice , kolejne zdemoralizowane zapewne wyrośnie ech :cry: oby nie :wink:

Z tymi było do niego i jego dziewczyny w ramach wyjaśnienia :wink:

Gość

Jestescie wszyscy chorzy, na go moralizujecie ? koles chce adres, telefon to mu go dajcie, nic was wiecej nie powinno obchodzic...

hipopotam

ROZUMIEN ALE NIE POCHWALAM.
JEżELI JEST JESZCZE PRZED 8 TYGODNIEM TO ZAJRZYJ TU ://www.womenonwaves.org/set-1020.191-pl.html

ALE PRZEMYśL TO JESZCZE.

Alexoro
[Usunięty]

trup napisał/a:
Jestescie wszyscy chorzy, na go moralizujecie ? koles chce adres, telefon to mu go dajcie, nic was wiecej nie powinno obchodzic...

Sorry , polemizowałbym z tym i zadam Ci proste pytanie , gdybyś mógł uratować życie bezbronnej , niewinnej istoty zrobiłbyś to , starałbyś się ?
Odpowiedz i masz odpowiedź na swoje pytanie ,a przypominam , że dzieci takie są :) Krótka piłka :wink:

I odrazu mówie , że tu nie chodzi o religię i czy coś podobnego , czy mój brak nowoczesnego podejścia do pewnych spraw , tu chodzi o elementarne wartości , które składają się na człowieczeństwo :wink:

Gość

Ale nie moge uratowac życia bezbronnej istoty poniewaz, ten gosc i jego dziewczyna i tak zrobią swoje.. to ich wybór i jedynie co mozecie zrobic to pomoc..

penis.com.pl
andropenis
Alexoro
[Usunięty]

trup napisał/a:
Ale nie moge uratowac życia bezbronnej istoty poniewaz, ten gosc i jego dziewczyna i tak zrobią swoje.. to ich wybór i jedynie co mozecie zrobic to pomoc..

Nie , możesz zgłosić sprzeciw , może wreszcie się otrząśnie chłopak i pomyśli jak prawdziwy mężczyzna :wink:

Gość

To już postanowione i nie zmienie zdanie. Trup i Hipopotam - Dzięki za tolerancje...

Odpowiedz do tematu