Aborcja |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 Aborcja |
|
| Witam wszystkich... Jak sie odmyślacie mam problem... Moja dziewczyna jest w ciązy. chodzimy do liceum i dlatego nie chcemy tego dziecka. Zna ktoś może adresy bądz telefony do lekarzy którzy by to mogli zrobić? Może ktoś miał podobny problem? BŁAGAM pomóżcie... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 |
|
| Aborcja w polsce jest zakazana, poszukaj kraju w ktorym to jest legalne i sie wybierzcie.. | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 |
|
| [quote="addam"]
Nooo, bez przesady!
Aborcja jest dozwolona w wyjątkowych przypadkach. Musicie się dowiedzieć, czy Wasz przypadek kwalifikuje się do aborcji.
Poza tym - na przyszłość - DOWIEDZCIE SIĘ CO TO JEST ANTYKONCEPCJA!!! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| Postawcie sie w mojej sytuacji. Jakbyście byli na oil miejscu inaczej byście śpewali | |
| |
 |
addam Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 131 | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 |
|
| Będzie wam się to dziecko śniło po nocach. Już nigdy się od niego nie uwolnicie. I dobrze. Polecam: http://www.nieaborcji.pl/...6eea815e125cce6
ktos127 napisał/a: | Postawcie sie w mojej sytuacji. Jakbyście byli na oil miejscu inaczej byście śpewali |
| |
| |
 |
Alexoro [Usunięty] | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 |
|
| [quote="addam"]Będzie wam się to dziecko śniło po nocach. Już nigdy się od niego nie uwolnicie. I dobrze. Polecam: http://www.nieaborcji.pl/...6eea815e125cce6
ktos127 napisał/a: | Postawcie sie w mojej sytuacji. Jakbyście byli na oil miejscu inaczej byście śpewali |
Spokojnie chłopaki , on jest zdesperowany , to wiecie pewnie jest ten pierwszy odruch strachu , po pierwsze weź się w garść , po drugie stań na wysokośći zadania i odpowiadaj za swoje czyny , a po trzecie chyba nie chcesz być mordercą ? ,a dziecko możecie oddać po urodzeniu odrazu , niemowlęta biorą odrazu , jest wiele rodzin co mają problem ze względu na niepłodność , dla nich to będzie dar.
BTW Zawsze powtarzam nie spuszczać się w kobiecie jeśli nie jest Twoją żoną , żeby mieć 100% pewności i nie musieć przez takie coś przechodzić ! | |
| |
 |
|
| [quote="addam"]Będzie wam się to dziecko śniło po nocach. Już nigdy się od niego nie uwolnicie. I dobrze. Polecam: http://www.nieaborcji.pl/...6eea815e125cce6
[quote="ktos127"]Postawcie sie w mojej sytuacji. Jakbyście byli na oil miejscu inaczej byście śpewali[/quote]
Człowieku !!! Ja mam 17 lat... Chodze do szkoły... Chce być Fizykiem a ty śmiesz mnie oceniać i mówić że jestem "głupim hujem" :evil: :evil: . Całe życie i kariera przede mną. Nie chcemy tego dziecka. I nie mam skrupułów. A rady tego typu zostaw dla siebie bo mnie sie już nie przydadzą! Chce tylko jeden adres lub telefon. Jest ktoś w stanie mi pomóc? [/url] | |
| |
 |
|
| [quote="ktos127"] addam napisał/a: | Będzie wam się to dziecko śniło po nocach. Już nigdy się od niego nie uwolnicie. I dobrze. Polecam: http://www.nieaborcji.pl/...6eea815e125cce6
Człowieku !!! Ja mam 17 lat... Chodze do szkoły... Chce być Fizykiem a ty śmiesz mnie oceniać i mówić że jestem "głupim h" . Całe życie i kariera przede mną. Nie chcemy tego dziecka. I nie mam skrupułów. A rady tego typu zostaw dla siebie bo mnie sie już nie przydadzą! Chce tylko jeden adres lub telefon. Jest ktoś w stanie mi pomóc? [/url] |
Heh jesteście oboje zjeby i spiexx mi z tąd w podskokach , bo to forum jest dla ludzi i prawdziwych mężczyzn ,a nie dla osób , które są gorsze niżeli zwięrzęta , bo nawet one wychowują swoje dzieci i nie zabijają , kurka żal mi tego dziecka - tacy rodzice , kolejne zdemoralizowane zapewne wyrośnie ech oby nie | |
| |
 |
|
| Alexoro napisał/a: | ktos127 napisał/a: | addam napisał/a: | Będzie wam się to dziecko śniło po nocach. Już nigdy się od niego nie uwolnicie. I dobrze. Polecam: http://www.nieaborcji.pl/...6eea815e125cce6
ktos127 napisał/a: | Postawcie sie w mojej sytuacji. Jakbyście byli na oil miejscu inaczej byście śpewali | Postaw się głupi na miejscu swojego dziecka. |
Człowieku !!! Ja mam 17 lat... Chodze do szkoły... Chce być Fizykiem a ty śmiesz mnie oceniać i mówić że jestem "głupim h
" . Całe życie i kariera przede mną. Nie chcemy tego dziecka. I nie mam skrupułów. A rady tego typu zostaw dla siebie bo mnie sie już nie przydadzą! Chce tylko jeden adres lub telefon. Jest ktoś w stanie mi pomóc? [/url] |
Heh jesteście oboje zjeby i spiexx mi z tąd w podskokach , bo to forum jest dla ludzi i prawdziwych mężczyzn ,a nie dla osób , które są gorsze niżeli zwięrzęta , bo nawet one wychowują swoje dzieci i nie zabijają , kurka żal mi tego dziecka - tacy rodzice , kolejne zdemoralizowane zapewne wyrośnie ech oby nie |
Z tymi było do niego i jego dziewczyny w ramach wyjaśnienia | |
| |
 |
|
| Jestescie wszyscy chorzy, na go moralizujecie ? koles chce adres, telefon to mu go dajcie, nic was wiecej nie powinno obchodzic... | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 |
|
| ROZUMIEN ALE NIE POCHWALAM.
JEżELI JEST JESZCZE PRZED 8 TYGODNIEM TO ZAJRZYJ TU ://www.womenonwaves.org/set-1020.191-pl.html
ALE PRZEMYśL TO JESZCZE. | |
| |
 |
|
| trup napisał/a: | Jestescie wszyscy chorzy, na go moralizujecie ? koles chce adres, telefon to mu go dajcie, nic was wiecej nie powinno obchodzic... |
Sorry , polemizowałbym z tym i zadam Ci proste pytanie , gdybyś mógł uratować życie bezbronnej , niewinnej istoty zrobiłbyś to , starałbyś się ?
Odpowiedz i masz odpowiedź na swoje pytanie ,a przypominam , że dzieci takie są Krótka piłka
I odrazu mówie , że tu nie chodzi o religię i czy coś podobnego , czy mój brak nowoczesnego podejścia do pewnych spraw , tu chodzi o elementarne wartości , które składają się na człowieczeństwo | | |
| |
 |
|
| Ale nie moge uratowac życia bezbronnej istoty poniewaz, ten gosc i jego dziewczyna i tak zrobią swoje.. to ich wybór i jedynie co mozecie zrobic to pomoc.. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| trup napisał/a: | Ale nie moge uratowac życia bezbronnej istoty poniewaz, ten gosc i jego dziewczyna i tak zrobią swoje.. to ich wybór i jedynie co mozecie zrobic to pomoc.. |
Nie , możesz zgłosić sprzeciw , może wreszcie się otrząśnie chłopak i pomyśli jak prawdziwy mężczyzna | |
| |
 |
|
| To już postanowione i nie zmienie zdanie. Trup i Hipopotam - Dzięki za tolerancje... | |
| |
 |
|