PERWERSJE MASTURBACJI! |
CZY ZAMIERZASZ WYPRóBOWAć TA TECHIKE? |
TAK |
|
64% |
[ 16 ] |
NIE |
|
24% |
[ 6 ] |
JESZCZE NIE WIEM |
|
12% |
[ 3 ] |
|
Głosowań: 0 |
Wszystkich Głosów: 25 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
chrisx005 Dołączył: 16 Gru 2006 Posty: 13 | Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 |
|
| JW, super sprawa, czasem tak robię, ostatnio dość cześto | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 |
|
| uhuhu zapowiada sie niezla zabawa xD wyprobuje dzis | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Thomas88 
Wiek: 37 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 21 Skąd: Hollywod | Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 |
|
| hehe spróbuje dla odważnych świat należy! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
RyBa Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 6 | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| wole nie probowac - mam dlugie wlosy | |
| |
 |
regy Dołączył: 22 Kwi 2007 Posty: 11 | Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 Re: PERWERSJE MASTURBACJI! |
|
| rafi19 napisał/a: | To naprawdę dla Hardcorowych onanistow (już starszych) ,jeżeli ktoś chcę poczuć się jak podaczas sexu m/m,niech najpierw powali sobie az bedzie zupelnie sztywny i rozgrzany gotowy do oddania strzalu ,to pozniej niehc zalozy nogi za glowe żeby mu (...) zwisal nad twarza ,wtedy niech dokonczy robotke rączką a wszystko spłynie po twarzy i w ustach.(Może ochydne ale zajebiste,znalazlem to w necie (UWAGA GROZI KACEM MORALNYM ) ale jak ktoś już sie pieprzył to sprawi mu to tylko przyjeność + wyjebana w kosmos wyobraznie.
Zatem polecam odważnym. |
weś sie człowieku opanuj normalny człowiek nie tryska sobie spermą do ust i na usta. Sperma mi wytrysnie na oko i to ma byc przyjemne. że tak powiem pierdo**ij sie w głowie tym twoim penisem w tej pozycji jak ci dynda przed twarzą ! a jeżeli brakuje ci mokrej cipki i chcesz sie poczuć jak podczas sexu to weź 2 plasterki szynki wsadź między żeberka od kaloryfera (jeżeli masz je dość oddalone i JAZDA ) ja tak nie robie ale to dla Ciebie może być dość przyjemne. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 09 Maj, 2007 |
|
| regy napisał/a: | weś sie człowieku opanuj normalny człowiek nie tryska sobie spermą do ust i na usta. Sperma mi wytrysnie na oko i to ma byc przyjemne. że tak powiem pierdo**ij sie w głowie tym twoim penisem w tej pozycji jak ci dynda przed twarzą ! |
Chyba się troszkę zagalopowałeś z tą wypowiedzią!
Dla każdego co innego sprawia przyjemność. Jak ktoś lubi sobie tryskać spermą po twarzy, to uszanuj to i skomentuj w odpowiedni sposób!
Ja tak kiedyś zrobiłem, ale przyjemnosci to mi szczególnej nie dało, a zrobiłem to z czystej ciekawości. | _________________ Vassil | |
| |
 |
visioo Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 3 Skąd: z nikąd:) | Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 |
|
| paulinka napisał/a: | W skład spermy wchodzą takie związki jak: putrescyna, spermina, spermidyna i kadaweryna (odpowiedzialne za zapach i smak spermy), witamina C, prostaglandyny, lipidy, aminokwasy, enzymy, hormony steroidowe, witamina B12, fruktoza, cholesterol, mocznik, cynk, wapń, magnez.
chodz jest biała nie ma białka |
Oczywiście, że jest białko! Białko złożone jest z aminokwasów właśnie jednym z nich znajdującym się w spermie jest arginina ale wogóle w spermie są tak znikome ilości wszystkiego że...
benny benassi napisał/a: | Przy tym nie trace takiego cennego dla faceta nasienia (Dużo białka, witamin itp) |
...tyle samo witamin tracisz puszczając bąka........
Zdr. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| Może i na twarz się nie spuszczałem to swego czasu potrafiłem sobie sam zrobić loda i spuszczałem się do ust. Teraz już nie potrafię się tak zgiąć bo kręgosłup przy tym bardzo boli | |
| |
 |
piotrek1985 Dołączył: 29 Gru 2005 Posty: 2 | Wysłany: Wto 17 Lut, 2009 |
|
| fajna sprawa ,polecam | |
| |
 |
Hariko Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 83 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 17 Lut, 2009 |
|
| piotrek1985 napisał/a: | fajna sprawa ,polecam |
tylko sie chlopaki nie polamcie !!!! kto was pozniej bedzie skladal???? | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Wto 17 Lut, 2009 |
|
| mnie to nie jara ; p | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 18 Lut, 2009 |
|
| Lol ;] Ja to słabo jestem wyćwiczony, nogi za głowę nie jestem założyć | |
| |
 |
Hariko Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 83 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 18 Lut, 2009 |
|
| Seba081 napisał/a: | Lol ;] Ja to słabo jestem wyćwiczony, nogi za głowę nie jestem założyć |
zalozyc jak zalozyc..ale jak ja pozniej stamtad zdjac?? hahahahahahah | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
anydick Dołączył: 22 Lut 2009 Posty: 11 Skąd: z pokoju | Wysłany: Pon 23 Lut, 2009 |
|
| Kurde. Pamiętam moje początki z masturbacją. Byłem wtedy bardzo szczupły i giętki. Kładłem się na plecach, nogi mocno zakładałem za glowę tak że aż czubkiem języka mogłem plizać końcówkę żołędzia. I właśnie podczas jednej z takich zabaw dostałem swojego pierwszego wytrysku w życiu. Potem jeszcze od czasu do czasu robiłem tego typu numery i tryskałem sobie prosto w usta. Teraz to już nie jestem taki giętki żeby se wziąć do buzi ale czasami sobie trysnę na twarz. | |
| |
 |
DamienO Wiek: 52 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 32 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 21 Mar, 2009 |
|
| Dziwne praktyki chociaż kiedyś z ciekawości próbowałem wziąć swojego ptaka do ust. Nadmienię, że jestem bardzo rozciągnięty jak na swoje latka, ale brakło mi co najmniej z 10 cm. | |
| |
 |
|