PERWERSJE MASTURBACJI! |
CZY ZAMIERZASZ WYPRóBOWAć TA TECHIKE? |
TAK |
|
64% |
[ 16 ] |
NIE |
|
24% |
[ 6 ] |
JESZCZE NIE WIEM |
|
12% |
[ 3 ] |
|
Głosowań: 0 |
Wszystkich Głosów: 25 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
rafi19 Dołączył: 08 Lut 2006 Posty: 10 | Wysłany: Czw 01 Cze, 2006 PERWERSJE MASTURBACJI! |
|
| To naprawdę dla Hardcorowych onanistow (już starszych) ,jeżeli ktoś chcę poczuć się jak podaczas sexu m/m,niech najpierw powali sobie az bedzie zupelnie sztywny i rozgrzany gotowy do oddania strzalu ,to pozniej niehc zalozy nogi za glowe żeby mu (...) zwisal nad twarza ,wtedy niech dokonczy robotke rączką a wszystko spłynie po twarzy i w ustach.(Może ochydne ale zajebiste,znalazlem to w necie (UWAGA GROZI KACEM MORALNYM ) ale jak ktoś już sie pieprzył to sprawi mu to tylko przyjeność + wyjebana w kosmos wyobraznie.
Zatem polecam odważnym. | |
| |
 |
David1987 
Dołączył: 01 Cze 2006 Posty: 17 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Czw 01 Cze, 2006 |
|
| Hehe, pare razy tak zrobiłem, ciekawie ..... | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 02 Cze, 2006 |
|
| hmm...
nie uważam, żeby to było cos nadzwyczajnego | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 |
|
| robiłem to setki razy, już mi się znudziło. Nieraz strzelałem sobie do ust i połykałem. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 |
|
| fajnie było ... | |
| |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | Wysłany: Wto 06 Cze, 2006 |
|
| Czytajac niektore wypowiedzi, odrazu bierze mnie na wymioty. | |
| |
 |
figa20 Dołączył: 07 Cze 2006 Posty: 2 | Wysłany: Sro 07 Cze, 2006 |
|
| tez mi cos , | _________________ piszcie | |
| |
 |
noid2600 Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 41 | Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 |
|
| zastanawiam sie nad tym | |
| |
 |
dario.net 
Wiek: 49 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 57 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Nie 18 Cze, 2006 |
|
| Muszę spróbować! | |
| |
 |
rajstopmaniak Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Grodzisk Maz. | Wysłany: Pon 19 Cze, 2006 |
|
| Temat powraca?? A ja nie chciałem go odgrzebywać Fajna sprawa, ale naprawdę można dostać ostrego kaca moralnego...
Tylko dla orłów | _________________ "Nie ma nic gorszego jak bezczynność..." | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Wto 20 Cze, 2006 |
|
| kaca moralnego???
niby dlaczego??? | |
| |
 |
rajstopmaniak Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Grodzisk Maz. | Wysłany: Wto 20 Cze, 2006 |
|
| Oj Bruno ja wi8em, że Ty jesteś całkowicie wolnym facetem, ale postaw się w roli takiego np. 13-latka.
Dzieciak dopiero poznał co to masturbacja, a nie wie co jest dalej (wiem, teraz trudno znaleść takie dzieciaki ). No i taki smarkacz czyta sobie internet i znajduje. A potem jest zniesmaczony bo jakaś biała, klejąca się, obła substancja wylała mu się na buźkę...
Kwestia gustu... | _________________ "Nie ma nic gorszego jak bezczynność..." | |
| |
 |
krzysiosław Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 19 | Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 |
|
| Ja też chciałbym tego spróbować ale możecie bardziej szczegółowo to opisać? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 |
|
| Eee tam obrzydliwe, nigdybym tak nie spróbował. Tak jak napisano w 1 poście - tylko dla hardcore-weteranów | |
| |
 |
krisso Dołączył: 03 Gru 2006 Posty: 26 | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 Re: PERWERSJE MASTURBACJI! |
|
| rafi19 napisał/a: | To naprawdę dla Hardcorowych onanistow (już starszych) ,jeżeli ktoś chcę poczuć się jak podaczas sexu m/m,niech najpierw powali sobie az bedzie zupelnie sztywny i rozgrzany gotowy do oddania strzalu ,to pozniej niehc zalozy nogi za glowe żeby mu (...) zwisal nad twarza ,wtedy niech dokonczy robotke rączką a wszystko spłynie po twarzy i w ustach.(Może ochydne ale zajebiste,znalazlem to w necie (UWAGA GROZI KACEM MORALNYM ) ale jak ktoś już sie pieprzył to sprawi mu to tylko przyjeność + wyjebana w kosmos wyobraznie.
Zatem polecam odważnym. |
TEZ TAK CZASAMI ROBIE ZAJEBISTA SPRAWA | |
| |
 |
|