| Napletek ;/ |
| Autor | Wiadomość |
Looky Dołączył: 15 Sty 2009 Posty: 26 Skąd: poznań | Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 Napletek ;/ |
|
| Powiedzcie mi, czy jest jakiś sposób aby wydłużył mi sie napletek? ;/ normalnie mam tak, że nawet jak mi wisi to w ogole nie mam osłonietego
Zdjęcie016.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 4416 raz(y) 10,8 KB |
| |
| |
 |
Wtajemniczony Wiek: 34 Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 142 Skąd: Na skrzyżowaniu | Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 |
|
| | Tak Ciebie natura obdarzyła, nie zmienisz tego. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 |
|
| | zmieni, operacyjnie, ale czy jest sens.... | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Looky Dołączył: 15 Sty 2009 Posty: 26 Skąd: poznań | Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 |
|
| no ja juz jestem przyzwyczanojy. niektórzy który troche żołędzią potrą o majtki to sprawia im dyskomfort a ja nic nie czuje zupełnie jakbym miał długiego napleta | |
| |
 |
goral00 Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 8 | Wysłany: Sob 31 Sty, 2009 |
|
| | stary, co tu zmieniac-ja ostatnio mysle wlasnie w druga strone, bo mam bardzo dlugi napletek i coraz czesciej mysle wlasnie ze wzgledow praktycznych, aby sie obrzezac. bakterie w rowku zazolednym wowczas sie nie kisza, zoladz sie trochu uodparnia bo ociera sie o majtki a i taki obrzezany wydaje mi sie, ze i lepiej nawet wyglada. tylko jest jedna kwestia-zabkowanie po zabiegu. to musi byc dobry chirurg specjalista, zeby nie spapral zabiegu, bo wiem, ze niektorzy przez zabkowanie musieli isc do poprawki. tak wiec ciesz sie, ze masz krotkiego napletka, bo to nic specjalnego chodzic caly czas z zaslonietym ptakiem. ja wole bez, ale musze sie zastanowic i w koncu zebrac,to moze pojde na zabieg. | |
| |
 |
| |