Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Napletek ;/
Autor Wiadomość
Looky 

Wysłany: Czw 15 Sty, 2009   Napletek ;/

Powiedzcie mi, czy jest jakiś sposób aby wydłużył mi sie napletek? ;/ normalnie mam tak, że nawet jak mi wisi to w ogole nie mam osłonietego :|

Zdjęcie016.jpg
Plik ściągnięto 4417 raz(y) 10,8 KB

Wtajemniczony 

Wysłany: Czw 15 Sty, 2009   

Tak Ciebie natura obdarzyła, nie zmienisz tego.

zola 

zmieni, operacyjnie, ale czy jest sens....

Pozdrawiam

penis.com.pl
viamax
Looky 

no ja juz jestem przyzwyczanojy. niektórzy który troche żołędzią potrą o majtki to sprawia im dyskomfort a ja nic nie czuje zupełnie jakbym miał długiego napleta :D

goral00

Wysłany: Sob 31 Sty, 2009   

stary, co tu zmieniac-ja ostatnio mysle wlasnie w druga strone, bo mam bardzo dlugi napletek i coraz czesciej mysle wlasnie ze wzgledow praktycznych, aby sie obrzezac. bakterie w rowku zazolednym wowczas sie nie kisza, zoladz sie trochu uodparnia bo ociera sie o majtki a i taki obrzezany wydaje mi sie, ze i lepiej nawet wyglada. tylko jest jedna kwestia-zabkowanie po zabiegu. to musi byc dobry chirurg specjalista, zeby nie spapral zabiegu, bo wiem, ze niektorzy przez zabkowanie musieli isc do poprawki. tak wiec ciesz sie, ze masz krotkiego napletka, bo to nic specjalnego chodzic caly czas z zaslonietym ptakiem. ja wole bez, ale musze sie zastanowic i w koncu zebrac,to moze pojde na zabieg.

Odpowiedz do tematu