Czy to ona==>stulejka? |
Autor | Wiadomość |
tyskaczcz Dołączył: 04 Sty 2009 Posty: 7 Skąd: Internet | Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 Czy to ona==>stulejka? |
|
| daje zdjecie:
ocencie. | |
| |
 |
dawidak Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 |
|
| A podczasz spoczynku możesz sobie ściągnąć? | |
| |
 |
vissour Wiek: 36 Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 48 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 |
|
| Tak, to raczej ona. Chociaż łagodna. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dawidak Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 04 Sty, 2009 |
|
| Ja mialem podobnie. Balem sie jak cho***a to poszedlem do lekarki <- podkreslam to slowo bo byla na prawde atrakcyjna wiec sie troszke rozluznilem ;p Obadała, sprawdzila itd itd stwierdzila ze takie to sam sobie moge rozciagnac w wannie czy pod prysznicem ale podkreslila "w czasie spoczynku nie erekcji" + jakas oliwka. Teraz nie mam problemu. Sprobuj lagodnie rozciagnac "dzurke" w napletku palcami. Powinno przejsc
pozdro! | |
| |
 |
zamaskowany Wiek: 30 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Pon 05 Sty, 2009 |
|
| ale blysczący grzybek;D
Ja tak mialem jak bylem maly, ale wystarczy przylozyc sie do naciagania palki i juz Teraz mam luźną skórę jak ta lala. | |
| |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 |
|
| Jak koledzy wyżej napisali - wanna, gorąca woda i powolutku (ale bardzo powolutku) naciągasz napletek zwiększając przy tym stan "skupienia" penisa (chodzi tutaj o to, że podczas naciągania starasz się aby penis powoli dostawał erekcji).
Pozdrawiam,
nonie. | |
| |
 |
tryskacz Wiek: 36 Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 14 Skąd: Sopot | Wysłany: Sob 24 Sty, 2009 |
|
| Dokładnie. Koledzy z góry mają racje. Ja swego czasu też miałem dosyć wąski napletek. Regularne ściąganie z dodatkowym poślizgiem (oliwka/krem) i od czasu do czasu pod gorącą wodą pozwoliły mu się rozciągnąć i teraz wszystko jest ok .
Także trochę wysiłku i powinno być ok. | |
| |
 |
|