Krostki na rzołędziu |
Autor | Wiadomość |
teka2 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 5 Skąd: sie boirą dzieci ? | Wysłany: Pią 21 Lis, 2008 Krostki na rzołędziu |
|
| Witam. Mam problem. Mam jakieś krostki na rzołędziue I nie wiem co to jest. Wczoraj nic nie miałem. Dzisiaj zobaczyłem i nie wiem co robić nie chce nikomu o tym mówić. I chcę pierwsze dostać jakąś opinie co z tym mam zrobić.
A i sorry za jakość zdjęć. Robione telefonem bo aparatu nie mam...
Proszę o szybką pomoc. | |
| |
 |
silent111222 
Wiek: 40 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 59 Skąd: Włocławek | Wysłany: Pią 21 Lis, 2008 |
|
| napewno w jedną noc Ci to wyszło <niedowiarek>
miałeś jakieś zblirzenie niedawno z obcą kobietą?
boli Cię to?
odp na te pytania to postaram sie pomuc | |
| |
 |
teka2 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 5 Skąd: sie boirą dzieci ? | Wysłany: Pią 21 Lis, 2008 |
|
| tak w 1 noc. Wczoraj nic nie miałem. I nie miałem kontaktu.... i raczej nie boli. Nie odczuwam tego. chyba ze jak to dotkam to wtedy troche ale minimalnie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dawidak Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 21 Lis, 2008 |
|
| Moze to byc grzybica albo cos. Mialem to uzylem masci i po 2 dniach zeszlo ale nie koniecznie musisz uzywac masci potem mi wyskoczylo znowu i zeszlo samo podobne ale za slabe zdjecie zeby stwierdzic. Masc ta jest dostepna bez recepty kosztuje do 5 zl niestety mam problemy z pamiecia i nazwy nie moge sobie przypomniec. jak znajde to podam
Nazwa tego leku to Clotrimazol - a ile masz lat? bo nie wiem czy w aptece sprzedadza. Popros mame albo tate opowiedz o tym albo idz do apteki i powiedz ze mama kazala kupic Clotrimazol ;p Pozdro i zdrowiej | |
| |
 |
teka2 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 5 Skąd: sie boirą dzieci ? | Wysłany: Pią 21 Lis, 2008 |
|
| Oki. dzieki za nazwę maści narazie zobacze moze zejdzie samo. Mam 15 lat. Ale jak to zobaczyłem to przestraszyłem się bardzo | |
| |
 |
dawidak Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 22 Lis, 2008 |
|
| Nie ma sie co martwic jak bys mial pokrytego calego penisa w nich to bym radzil udac sie do lekarza a tak to sa takie pojedyncze. Myj go pare razy dziennie jak po 3 dniach nie zejdzie kup masc jak po niej nie zejdzie idz do lekarza ale powinno zejsc | |
| |
 |
Molek Wiek: 42 Dołączył: 15 Lis 2008 Posty: 7 Skąd: poland | |
| |
 |
|