Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Różne części ciała a rozmiar penisa
Autor Wiadomość
Szejk

Wysłany: Sro 21 Maj, 2008   Różne części ciała a rozmiar penisa

Witam, temat już wiele zdradza ale go trochę rozwinę. Mówi się że duże stopy i nos świadczą o tym że dana osoba ma także dużego penisa. W moim przypadku niestety tak nie jest. Słyszałem też ostatnio że rozmiar dłoni może się przekładać na długość członka. Tu właśnie jeśli chodzi o mnie jest zgodność. Mam małe dłonie i dość przeciętnego penisa , ma 13 długości i 13 cm obwodu. Napiszcie czy wierzycie w podane wyżej prze ze mnie stereotypy i czy rzeczywiście się one sprawdzają u was czy osób które znacie.

w69 

Wysłany: Sro 21 Maj, 2008   

ja mam 45 rozmiar giry i 19 cm w zwodzie. nosa duzego nie mam chyba ;P

wielkipenis 

Mity. ;-)

penis.com.pl
penilarge krem
sendor 

mity i sciema :P

M-H 

A kolega ile ma lat, ze wypytuje o takie glupoty? :)

Szejk

Oczywiście do końca nie wierze w te stereotypy ale chciałem poznać wasze zdanie i sprawdzić czy u was wielkość danej części ciała przekłada się na rozmiar penisa. Tak jak pisałem u mnie sie to po części sprawdza bo mam małe dłonie i dość małego penisa.

BASF 

Wysłany: Czw 22 Maj, 2008   

Szejk napisał/a:
Oczywiście do końca nie wierze w te stereotypy

To nie są stereotypy tylko mity jak już napisano. A to jest różnica.

Szejk napisał/a:
bo mam małe dłonie i dość małego penisa

Przypadek, którego się akurat dopatrzyłeś. Takich porównań możesz się u siebie doszukać wielu.

Trzynasty 

Wysłany: Nie 10 Sie, 2008   

Przychylam się do twierdzenia że to jak najbardziej mity. Z opowiadań moich bardzo dobry koleżanek wiem że wygląd zewnętrzny jest bardzo niewspółmierny z wyglądem penisa. Przykład? Moj kolega (na szczęście nie zbyt bliski :twisted: ) ok. 165 cm wzrostu może 60 kg masy ciała, normalny nos, niewielkie dłonie, numer buta najwyżej 40 a penisa ma ho ho - 23 cm... I na odwrót!

facet1989 

Wysłany: Wto 09 Wrz, 2008   

Brałem udział w pewnym badaniu później miałem dostęp do wyników gdzie nie stwierdzono iż długośc stopy czy rozmiar nosa ma jakiś wpływ. Stwierdzono, że grubość uda ma wpływ na rozmiar co też mnie zaskoczyło ale ponad 60% badanych ( około 1000 facetów w całym badaniu ) z "grubymi" udami miała mniejszego penisa. Nie wiem czy takie badania coś dają nie liczy się ilość a jakość :D

anakin_solo 

Wysłany: Sro 10 Wrz, 2008   

to moze miec sens jezeli chodzi o ogolne uwarunkowaina genetyczne do wielkosci narzadow w calym organizmie. nie sadze jednak by mozna to bylo nazwac regula. zapewne jest cos po czym mozna okreslic jakiej dl ktos ma czlonka, ale na pewno to nie jest tak ogolna rzecz jak dlon czy stopa

Xardas

Wysłany: Wto 23 Wrz, 2008   

Ja z własnego doświadczenia wiem bo wielu kumpli się o to pytałem. U mnie jest podobnie. Mam identyczną długość członka jak odległość między czubkami kciuka i palca wskazującego w maksymalnej rozwartości. Mam nadzieje że wszyscywiędzą o co mi chodzi. Moi koledzy też mają identyczną długość (około 10 pytałem i wszyscy są zgodni). Może to i przypadek, może zbieg okoliczności ale nie raz już się spotkałem z tym stereotypem/mitem.

pawelveb 

Wysłany: Sro 24 Wrz, 2008   

Pierniczenie, powinienem miec w takim razie penisa 21.5 cm, a mam 13.4 :?

jollo 

Wysłany: Pon 03 Lis, 2008   

Wiadomo ze to nie idzie ze soba w parze ja mam nr buta 48 2/3, wzrostu 182 ale jestem bardzo chudy 65 kg i mam dlugosc 13 a obwod 14,5. jakby numer buta czy wielkosc dloni miala wplyw na penisy to juz dawno by ludzie pili masowo hormon wzrostu po to zeby im wszystko roslo w tym penis ale nie tedy droga ;)

penis.com.pl
masturbator
matteusz 

U dużej liczby osób się to sprawdza, tzn. wielkość warg. Jak ktoś ma duże wypukłe wargi to ma dużego kutasa a jak ktoś małe i wąskie to ma małego. Chyba te części ciała są z tej samej tkanki. :P

BASF 

matteusz napisał/a:
U dużej liczby osób się to sprawdza, tzn. wielkość warg. Jak ktoś ma duże wypukłe wargi to ma dużego kutasa a jak ktoś małe i wąskie to ma małego. Chyba te części ciała są z tej samej tkanki. :P

OMG :shock: :shock: :shock: :shock:
Nie wierzę, że to co piszesz jest prawdą i co najgorsze jeszcze w to wierzysz.

matteusz napisał/a:
Chyba te części ciała są z tej samej tkanki. :P

:roll: :roll: :roll:

Odpowiedz do tematu