Różne części ciała a rozmiar penisa |
Autor | Wiadomość |
Szejk Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 17 | Wysłany: Sro 21 Maj, 2008 Różne części ciała a rozmiar penisa |
|
| Witam, temat już wiele zdradza ale go trochę rozwinę. Mówi się że duże stopy i nos świadczą o tym że dana osoba ma także dużego penisa. W moim przypadku niestety tak nie jest. Słyszałem też ostatnio że rozmiar dłoni może się przekładać na długość członka. Tu właśnie jeśli chodzi o mnie jest zgodność. Mam małe dłonie i dość przeciętnego penisa , ma 13 długości i 13 cm obwodu. Napiszcie czy wierzycie w podane wyżej prze ze mnie stereotypy i czy rzeczywiście się one sprawdzają u was czy osób które znacie. | |
| |
 |
w69 Dołączył: 15 Kwi 2008 Posty: 1 Skąd: zg | Wysłany: Sro 21 Maj, 2008 |
|
| ja mam 45 rozmiar giry i 19 cm w zwodzie. nosa duzego nie mam chyba ;P | |
| |
 |
wielkipenis 
Wiek: 26 Dołączył: 30 Kwi 2008 Posty: 42 Skąd: z prochu | Wysłany: Sro 21 Maj, 2008 |
|
| Mity. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Sro 21 Maj, 2008 |
|
| mity i sciema | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Sro 21 Maj, 2008 |
|
| A kolega ile ma lat, ze wypytuje o takie glupoty? | |
| |
 |
Szejk Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 17 | Wysłany: Sro 21 Maj, 2008 |
|
| Oczywiście do końca nie wierze w te stereotypy ale chciałem poznać wasze zdanie i sprawdzić czy u was wielkość danej części ciała przekłada się na rozmiar penisa. Tak jak pisałem u mnie sie to po części sprawdza bo mam małe dłonie i dość małego penisa. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 22 Maj, 2008 |
|
| Szejk napisał/a: | Oczywiście do końca nie wierze w te stereotypy |
To nie są stereotypy tylko mity jak już napisano. A to jest różnica.
Szejk napisał/a: | bo mam małe dłonie i dość małego penisa |
Przypadek, którego się akurat dopatrzyłeś. Takich porównań możesz się u siebie doszukać wielu. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Trzynasty Dołączył: 04 Sie 2008 Posty: 16 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 10 Sie, 2008 |
|
| Przychylam się do twierdzenia że to jak najbardziej mity. Z opowiadań moich bardzo dobry koleżanek wiem że wygląd zewnętrzny jest bardzo niewspółmierny z wyglądem penisa. Przykład? Moj kolega (na szczęście nie zbyt bliski ) ok. 165 cm wzrostu może 60 kg masy ciała, normalny nos, niewielkie dłonie, numer buta najwyżej 40 a penisa ma ho ho - 23 cm... I na odwrót! | |
| |
 |
facet1989 
Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 46 Skąd: kraków | Wysłany: Wto 09 Wrz, 2008 |
|
| Brałem udział w pewnym badaniu później miałem dostęp do wyników gdzie nie stwierdzono iż długośc stopy czy rozmiar nosa ma jakiś wpływ. Stwierdzono, że grubość uda ma wpływ na rozmiar co też mnie zaskoczyło ale ponad 60% badanych ( około 1000 facetów w całym badaniu ) z "grubymi" udami miała mniejszego penisa. Nie wiem czy takie badania coś dają nie liczy się ilość a jakość | |
| |
 |
anakin_solo Dołączył: 11 Lut 2007 Posty: 64 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sro 10 Wrz, 2008 |
|
| to moze miec sens jezeli chodzi o ogolne uwarunkowaina genetyczne do wielkosci narzadow w calym organizmie. nie sadze jednak by mozna to bylo nazwac regula. zapewne jest cos po czym mozna okreslic jakiej dl ktos ma czlonka, ale na pewno to nie jest tak ogolna rzecz jak dlon czy stopa | _________________ Pozdrawiam!
Ani | |
| |
 |
Xardas Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 33 | Wysłany: Wto 23 Wrz, 2008 |
|
| Ja z własnego doświadczenia wiem bo wielu kumpli się o to pytałem. U mnie jest podobnie. Mam identyczną długość członka jak odległość między czubkami kciuka i palca wskazującego w maksymalnej rozwartości. Mam nadzieje że wszyscywiędzą o co mi chodzi. Moi koledzy też mają identyczną długość (około 10 pytałem i wszyscy są zgodni). Może to i przypadek, może zbieg okoliczności ale nie raz już się spotkałem z tym stereotypem/mitem. | |
| |
 |
pawelveb Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 17 Skąd: PL | Wysłany: Sro 24 Wrz, 2008 |
|
| Pierniczenie, powinienem miec w takim razie penisa 21.5 cm, a mam 13.4 | |
| |
 |
jollo Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3 Skąd: Wieś | Wysłany: Pon 03 Lis, 2008 |
|
| Wiadomo ze to nie idzie ze soba w parze ja mam nr buta 48 2/3, wzrostu 182 ale jestem bardzo chudy 65 kg i mam dlugosc 13 a obwod 14,5. jakby numer buta czy wielkosc dloni miala wplyw na penisy to juz dawno by ludzie pili masowo hormon wzrostu po to zeby im wszystko roslo w tym penis ale nie tedy droga | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Pon 03 Lis, 2008 |
|
| U dużej liczby osób się to sprawdza, tzn. wielkość warg. Jak ktoś ma duże wypukłe wargi to ma dużego kutasa a jak ktoś małe i wąskie to ma małego. Chyba te części ciała są z tej samej tkanki. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pon 03 Lis, 2008 |
|
| matteusz napisał/a: | U dużej liczby osób się to sprawdza, tzn. wielkość warg. Jak ktoś ma duże wypukłe wargi to ma dużego kutasa a jak ktoś małe i wąskie to ma małego. Chyba te części ciała są z tej samej tkanki. |
OMG
Nie wierzę, że to co piszesz jest prawdą i co najgorsze jeszcze w to wierzysz.
matteusz napisał/a: | Chyba te części ciała są z tej samej tkanki. |
| _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|