Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy to spodziectwo???
Autor Wiadomość
ela26 

Wysłany: Pią 08 Sie, 2008   Czy to spodziectwo???

Mam miesięcznego synka.Dzisiaj sie dowiedziałam, że prawdopodobnie ma spodziectwo. Jego siusiak nie wygląda normalnie,-napletek nie okrywa go w całowci,-wygląda jakby był obrzeazny. ujście cewki moczowej jest na "swoim" miejscu,martwi mnie ten napletek. Najlepsze jest to, ze żaden z lekarzy który badał mojego syna nie powiedział o tej przypadłości,- tak jakby zbagatelizowali sprawe. Napiszcie co robić, konsultacja urologiczna?

Trzynasty 

Wysłany: Sob 09 Sie, 2008   

Jesli siusiak Twojego synka wygląda w miarę normalnie, tzn ujście cewki moczowej jest na swoim miejscu, ma około 1-3 cm długości, ma w mosznie (prawidłowo wyglądającej tzn jak taki jeden niepodzielony worek) dwa zstąpione jądra wyczuwalne pod palcami, a ponadto żaden z badających go lekarzy nie zwrócił na to uwagi tzn że najprawdopobniej nie jest to żadne spodziectwo ani wierzchniactwo.

Oczywiście nie wiem jak to dokładnie wygląda i mogę się jedynie domyślać że może to być jakiś stan zapalny np napletka, który uniemożliwia jego prawidłowe położenie. Zaznaczam jednak że to tylko domysły.

Myślę że powinnaś udać się do swojego pediatry, pokazać mu jak wygląda siusiak synka i wtedy ewentualnie poprosić o skierowanie do innego lekarza. Musisz to zrobić koniecznie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Hubertttus 

Wysłany: Sob 09 Sie, 2008   

Jeśli ujście jest na swoim miejscu to żadne spodziectwo.Może jak mówi trzynasty to stan zapalny spowodowany stosowaniem pampersaów.Jeśli mały placze,ma zaczerwienionego śusiaka,ewentualnie temp ,pewnie że idź do pediatry.

penis.com.pl
masturbator
Odpowiedz do tematu