Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     golenie tyłka xD
Autor Wiadomość
kajakkamcia 

Wysłany: Sob 24 Maj, 2008   golenie tyłka xD

co o tym myslicie? mam sporo owlosiany tylek i zastanawiam sie czy "golenie dupy" nie jest zbyt odpowiednie tylko dla homoseksualistów ;p ? Nie chce byc zbluzgany przez gejów xDD i nic do nich nie mam tylko che abyscie doradzili mi i powiedzieli jak wy sobie z tym radzicie ;] i jakie jest wasze zdanie na ten temat .

Julcio 

Wysłany: Sob 24 Maj, 2008   

Ja gole się od pasa w dół i gole również pupcie i mój otworek. To jest bardziej higieniczne i łatwiej jest się za przeproszeniem podetrzeć ;)
A z innego punktu widzenia, to moja żona nie lubi owłosionych tyłków i jak chce mnie popieścić po mojej pupci i pocałować tam gdzie uwielbiam , to nie wyobrażam sobie abym była zarośnięty. No i na koniec. Ogolona pupcia seksownie wygląda ;)
I to nie znaczy że jesteś gejem.
Pozdrawiam

Hubertttus 

Wysłany: Nie 25 Maj, 2008   

[quote="Julcio"]To jest bardziej higieniczne i łatwiej jest się za przeproszeniem podetrzeć ;)
I ztym sie zgadzam , o okolice ptaszka, jajek i otworka trzeba zadbac i nie tylko przez mycie .I też nie jestem gejem.

penis.com.pl
tabletki penilarge
norbercik 

Wysłany: Nie 25 Maj, 2008   

ej, chłopy, a jak wy się tam deilujecie? czy golicie normalnie? nie wkurza was odrastanie? ;>

Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście :)

piter13 

Wysłany: Sob 21 Cze, 2008   

mnie to denerwuje okropnie xD jak mam sobie tam głębiej golić to strasznie mi sie odechciewa :)

Dołohov 

Wysłany: Pon 23 Cze, 2008   

Ja ostatnio jak wygoliłem rowek to tyle czerwonych krost sie zrobiło że aż żal... Co zrobić żeby ich uniknąć?

M-H 

Wysłany: Sob 28 Cze, 2008   

Depilacja kremem lub woskiem?

Dołohov 

Wysłany: Wto 01 Lip, 2008   

A Ten krem to nie poparzy? Bo słyszałem że jak sie go za długo potrzyma to parzy...

dario.net 

Wysłany: Czw 03 Lip, 2008   

Też depiluje sobie i genitalia i tyłek. Co do pierwszego to tradycyjnie używam maszynki do golenia, kwestia przyzwyczajenia, natomiast do depilacji tz. rowka teraz wypróbowałem kremu do depilacji pod prysznicem, dla mnie rewelacja!
Nakładam krem między pośladki i za kilka minut wchodzę pod prysznic i dokładnie myję, naprawde polecam te kremy szybko, dokładnie i na dwa, trzy tygodnie wystarcza.
Polecam.

norbercik 

Wysłany: Sob 05 Lip, 2008   

a klatę czym depilujecie? Bo golić już mi się nie chce... za często...

Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście :)

Hariko 

Wysłany: Sob 12 Lip, 2008   

klate najlepiej golic...row depilowac dobrym kremem lub pianka de depilacji..natomiast jadra raczej golic...poniewaz skora jest na nich bardzo wrazliwa....

macromiz
[Usunięty]

Wysłany: Pon 21 Lip, 2008   

Ale momencik :P bo nie czaję.. jak się posmaruje dupsko tym kremem to włosy same schodzą?

szuszu 

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008   

dario.net podaj proszę nazwę kremu, bo nie chciałbym ryzykować z czymś niesprawdzonym... A skóra jest dość wrażliwa w tym miejscu...

penis.com.pl
bathmate
spectec 

Ja sobie nie gole bo nie robie w anal. :roll:

maniac 

Spectec nie golisz zeby robic w anal, golisz bo jest bardziej higieniczne i kobiety nie lubia dotykac owlosionych spoconych dup... A czasami kobietka lubi pomacac nie prawad;)

Odpowiedz do tematu