| golenie tyłka xD |
| Autor | Wiadomość |
kajakkamcia Dołączył: 29 Kwi 2008 Posty: 1 Skąd: hb | Wysłany: Sob 24 Maj, 2008 golenie tyłka xD |
|
| | co o tym myslicie? mam sporo owlosiany tylek i zastanawiam sie czy "golenie dupy" nie jest zbyt odpowiednie tylko dla homoseksualistów ;p ? Nie chce byc zbluzgany przez gejów xDD i nic do nich nie mam tylko che abyscie doradzili mi i powiedzieli jak wy sobie z tym radzicie ;] i jakie jest wasze zdanie na ten temat . | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Sob 24 Maj, 2008 |
|
| Ja gole się od pasa w dół i gole również pupcie i mój otworek. To jest bardziej higieniczne i łatwiej jest się za przeproszeniem podetrzeć
A z innego punktu widzenia, to moja żona nie lubi owłosionych tyłków i jak chce mnie popieścić po mojej pupci i pocałować tam gdzie uwielbiam , to nie wyobrażam sobie abym była zarośnięty. No i na koniec. Ogolona pupcia seksownie wygląda
I to nie znaczy że jesteś gejem.
Pozdrawiam | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 25 Maj, 2008 |
|
| [quote="Julcio"]To jest bardziej higieniczne i łatwiej jest się za przeproszeniem podetrzeć
I ztym sie zgadzam , o okolice ptaszka, jajek i otworka trzeba zadbac i nie tylko przez mycie .I też nie jestem gejem. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Nie 25 Maj, 2008 |
|
| | ej, chłopy, a jak wy się tam deilujecie? czy golicie normalnie? nie wkurza was odrastanie? ;> | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
piter13 Wiek: 33 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 23 Skąd: z daleka | Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 |
|
| mnie to denerwuje okropnie xD jak mam sobie tam głębiej golić to strasznie mi sie odechciewa | |
| |
 |
Dołohov 
Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 40 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 23 Cze, 2008 |
|
| | Ja ostatnio jak wygoliłem rowek to tyle czerwonych krost sie zrobiło że aż żal... Co zrobić żeby ich uniknąć? | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 |
|
| | Depilacja kremem lub woskiem? | |
| |
 |
Dołohov 
Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 40 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 01 Lip, 2008 |
|
| | A Ten krem to nie poparzy? Bo słyszałem że jak sie go za długo potrzyma to parzy... | |
| |
 |
dario.net 
Wiek: 50 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 57 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Czw 03 Lip, 2008 |
|
| Też depiluje sobie i genitalia i tyłek. Co do pierwszego to tradycyjnie używam maszynki do golenia, kwestia przyzwyczajenia, natomiast do depilacji tz. rowka teraz wypróbowałem kremu do depilacji pod prysznicem, dla mnie rewelacja!
Nakładam krem między pośladki i za kilka minut wchodzę pod prysznic i dokładnie myję, naprawde polecam te kremy szybko, dokładnie i na dwa, trzy tygodnie wystarcza.
Polecam. | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Sob 05 Lip, 2008 |
|
| | a klatę czym depilujecie? Bo golić już mi się nie chce... za często... | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
Hariko Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 83 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 12 Lip, 2008 |
|
| | klate najlepiej golic...row depilowac dobrym kremem lub pianka de depilacji..natomiast jadra raczej golic...poniewaz skora jest na nich bardzo wrazliwa.... | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Pon 21 Lip, 2008 |
|
| Ale momencik bo nie czaję.. jak się posmaruje dupsko tym kremem to włosy same schodzą? | |
| |
 |
szuszu Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: town | Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 |
|
| | dario.net podaj proszę nazwę kremu, bo nie chciałbym ryzykować z czymś niesprawdzonym... A skóra jest dość wrażliwa w tym miejscu... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
spectec Wiek: 41 Dołączył: 22 Lip 2008 Posty: 5 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 |
|
| Ja sobie nie gole bo nie robie w anal. | _________________ raz dwa trzy | |
| |
 |
maniac Wiek: 36 Dołączył: 16 Maj 2008 Posty: 53 Skąd: Birmingham | Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 |
|
| | Spectec nie golisz zeby robic w anal, golisz bo jest bardziej higieniczne i kobiety nie lubia dotykac owlosionych spoconych dup... A czasami kobietka lubi pomacac nie prawad;) | |
| |
 |
| |