| Jestem bardzo chudy... | | Autor | Wiadomość | sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Czw 19 Cze, 2008 |
|
| | nonie napisał/a: | Mi nie chodzi o to czy jest endomorfikiem, tylko napisałem "Jesteś albo to, albo to", mając na względzie "wszystkch".
Ja w sierpniu robię sobię jakąś mini-siłownię w domu i biore się za siebie... Na następne wakacje będę mógł dumnie wyjść na basen.
Pozdrawiam. |
nie zropzumiales mnie po prostu zle napisales w wypowiedzi wczesniej nie ma egzomorfika tylko jest endomorfik ale btw z autopsji wiem ze na mini silowni cudow sie nie zrobi radze zainwestowac w karnet na silownie albo kase w jakas lepsiejsza silownie w domu pozdr. | | | |  | nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 |
|
| Ektomorfik - z tym mi się pomyliło zwracam honor.
Co do siłowni...
Wszystko się zrobi... ja nie chcę być koksem, tylko dobrze wyglądać.
Ławeczka skośna + atlas do ćwiczeń, parę hantli, "modlitewnik", wyciąg. Z tego możesz sobie zrobić bardzo dobrą siłownię. Na takim czymś nie zrobię z siebie pudziana ale wystarczy, żebym sobie dobrze wyglądał Co mi z siłowni, gdzie w moim małym mieście jest tylko jedna i zapełniona. Do tego ćwiczą jakieś byki i jak sobie zajmą sprzęt to można sobie chyba w szatni powalić, bo ćwiczą cały czas. | | | |  | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|