Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jestem bardzo chudy...
Autor Wiadomość
sendor 

Wysłany: Czw 19 Cze, 2008   

nonie napisał/a:
Mi nie chodzi o to czy jest endomorfikiem, tylko napisałem "Jesteś albo to, albo to", mając na względzie "wszystkch".

Ja w sierpniu robię sobię jakąś mini-siłownię w domu i biore się za siebie... Na następne wakacje będę mógł dumnie wyjść na basen.

Pozdrawiam.

nie zropzumiales mnie :P po prostu zle napisales w wypowiedzi wczesniej ;) nie ma egzomorfika tylko jest endomorfik ;) ale btw z autopsji wiem ze na mini silowni cudow sie nie zrobi ;) radze zainwestowac w karnet na silownie albo kase w jakas lepsiejsza silownie w domu ;) pozdr.

nonie 

Wysłany: Sob 21 Cze, 2008   

Ektomorfik - z tym mi się pomyliło ;) zwracam honor.

Co do siłowni...
Wszystko się zrobi... ja nie chcę być koksem, tylko dobrze wyglądać.
Ławeczka skośna + atlas do ćwiczeń, parę hantli, "modlitewnik", wyciąg. Z tego możesz sobie zrobić bardzo dobrą siłownię. Na takim czymś nie zrobię z siebie pudziana ale wystarczy, żebym sobie dobrze wyglądał :) Co mi z siłowni, gdzie w moim małym mieście jest tylko jedna i zapełniona. Do tego ćwiczą jakieś byki i jak sobie zajmą sprzęt to można sobie chyba w szatni powalić, bo ćwiczą cały czas.

Odpowiedz do tematu