| Jak bez bolesnie uprawiac sex analny z dziewczyna |
| Autor | Wiadomość |
bodzio331 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 2 Skąd: Toruń | Wysłany: Nie 08 Cze, 2008 Jak bez bolesnie uprawiac sex analny z dziewczyna |
|
| | Witam was. Mam taki malz problem co zrobic bo od pewnego czasu z maja dziewczyna chcemy sprobowac sexu analnego jak to zrobic zeby jej to nie bolalo? Czy jakos to cwiczyc ? Prosze o pomoc. Pozdrawiam | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 08 Cze, 2008 |
|
| | Delikatnie, delikatnie i jeszcze raz delikatnie. Użyjcie lubrykantów do lepszego poślizgu. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 09 Cze, 2008 |
|
| Dokładnie tak jak kol.BASF, mówi, mozecie użyc jakiegoś żelu przeznaczonego do tych spraw najtrudniejszy, najbardziej bolesny jest ten pierwszy raz | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
bodzio331 Dołączył: 08 Cze 2008 Posty: 2 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 09 Cze, 2008 |
|
| | dzieki za pomoc:) | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Pon 09 Cze, 2008 |
|
| | krakowiaczekkk poruszyła mnie twoja historia. Poza tym nie wydaje wam sie, ze w dupe to troche... dupnie? XD a potem z anala do orala, powodzenia ;p | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
morg Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 40 Skąd: wrocław | Wysłany: Pon 09 Cze, 2008 |
|
| lol,a ci jak zwykle sobie dogryzaja
a po za tym chlopie,chyba nie chciales z calej sily jej pena wepchac?
wiadomo ze trzeba dzialac ostroznie a nie wiem czy ktos wspominal,ale wazeline bym proponowal <PAMIETAJ,NIE TECHNICZNA > | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Pon 09 Cze, 2008 |
|
| | Cytat: | Już nawet morg si,ę zorientował , że ganiam tego kapciusia po całym forum hihihihihi |
ganiasz boś p e d a ł , ot co prawda XXI w ;] za chłopakami się uganiasz, sorry, ale jak dla mnie patologia. Toleruje gejów, którzy nie ujawniają swoich "OO OBCIĄGNE CI MASZ SUPER KUTASKA CHETNIE BYM CIE WYPIEŚCIŁ" bo mnie to po prostu BRZYDZI.
Obrzydzasz mnie "człowieku". | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Wto 10 Cze, 2008 |
|
| Dobra nie gryzcie sie bo robicie robcie offtopa Na privie mozecie sobie pogadac...
A wracajac do tematu to to polecam udac sie do sexshopu. Tam na pewno doradza cos odpowiedniego. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 10 Cze, 2008 |
|
| bodzio331, polecam oliwkę dla dzieci i najpierw rozluźniający masaż najpierw plecki potem tyłeczek i szparkę i wsadz delikatnie palec tak by i w środku znalazła sie oliwka pobaw sie tak kilka minut i zahaczaj o łechtaczkę żeby sie podnieciła wtedy będzie łatwiej o rozluźnienie i będzie mniej bolało nic nie rób na siłę lepiej wejść za 15 razem i potem to powtarzać niż na 1 na siłę zrazić dziewczynę i więcej tego nie zrobić życzę powodzenia ps. anal to dobra opcja w czasie okresu gdy nie chce sie iść do wanny ani brudzić pościeli
| _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Wto 10 Cze, 2008 |
|
| | pipipi napisał/a: | A co to jest ten "offtop" ? |
XD dobre, dobreee ;] | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Wto 10 Cze, 2008 |
|
|
XD zeofili
Nie zniknę ;] | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Sro 11 Cze, 2008 |
|
| krakowiaczekkk, kapcius, pipipi, czy możecie załatwiać swoje prywatne sprawy na privie a nie zaśmiecać to forum !!
Chcecie sie z siebie śmiać i obrażać to róbcie to ale przez wiadomości prywatne a nie na ogólnym forum.
Off topic - to rozmowa nie na temat, czyli to co właśnie urządzacie od dłuższego czasu na tym forum :/
Więc może od tego posta powróćmy do pytania jakie zostało zadane w tym temacie tzn:
Jak bez boleśnie uprawiać sex analny z dziewczyną?? | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Czw 12 Cze, 2008 |
|
| | pipipi napisał/a: | Hejka
Julcio ... nie przesadzasz z tym 'zaśmiecaniem" ... a co można ciekawego powiedzieć w tym durnym temacie "jak uprawiać sex z analny z dziewczyną ?"
Wsadzać małego w wielką du... , a nie na odwrót , ot i cała tajemnica "sukcesu" w tych sprawach
Wyluzuj bo to forum to nie Wikipedia , albo Brytanica |
chodzi mi o bezsensowne kłótnie między wami.
Jeżeli uważasz że w tym temacie nic nie możesz już ciekawego napisać to najlepiej się nie wypowiadaj. Nie chodzi mi oto aby to forum miało poziom Wikipedii czy Brytanicii, ale nie mam ochoty czytać jakichś bezsensownych kłótni i wyzwisk siebie na wzajem. Takie rzeczy załatwiajcie przez privy bo wątpię aby ludzie mieli ochotę to czytać.
Oto mi chodziło. Myślałem że Ty to zrozumiesz.
Pozdrawiam | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sob 22 Lis, 2008 |
|
| Ej, a wy uprawiacie seks analny z kondonem czy bez?
Ja z moją partnerką chcemy uprawiać seks analny i tu mam pytanie - czy jeśli założę prezerwatywę to qtas łatwiej wjedzie w tyłek? | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 24 Lis, 2008 |
|
| | zamaskowany napisał/a: | Ej, a wy uprawiacie seks analny z kondonem czy bez?
Ja z moją partnerką chcemy uprawiać seks analny i tu mam pytanie - czy jeśli założę prezerwatywę to qtas łatwiej wjedzie w tyłek? |
Ja zawsze Z, są jeszcze do tych celów rózne specyfiki, dla ułatwienia poślizgu | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| |