Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jak bez bolesnie uprawiac sex analny z dziewczyna
Autor Wiadomość
bodzio331 

Wysłany: Nie 08 Cze, 2008   Jak bez bolesnie uprawiac sex analny z dziewczyna

Witam was. Mam taki malz problem co zrobic bo od pewnego czasu z maja dziewczyna chcemy sprobowac sexu analnego jak to zrobic zeby jej to nie bolalo? Czy jakos to cwiczyc ? Prosze o pomoc. Pozdrawiam

BASF 

Wysłany: Nie 08 Cze, 2008   

Delikatnie, delikatnie i jeszcze raz delikatnie. Użyjcie lubrykantów do lepszego poślizgu.

zola 

Wysłany: Pon 09 Cze, 2008   

Dokładnie tak jak kol.BASF, mówi, mozecie użyc jakiegoś żelu przeznaczonego do tych spraw :) najtrudniejszy, najbardziej bolesny jest ten pierwszy raz

Pozdrawiam

penis.com.pl
tabletki penilarge
bodzio331 

dzieki za pomoc:)

kapcius 

krakowiaczekkk poruszyła mnie twoja historia. Poza tym nie wydaje wam sie, ze w dupe to troche... dupnie? XD a potem z anala do orala, powodzenia ;p

morg 

lol,a ci jak zwykle sobie dogryzaja :lol:

a po za tym chlopie,chyba nie chciales z calej sily jej pena wepchac? :P
wiadomo ze trzeba dzialac ostroznie :wink: a nie wiem czy ktos wspominal,ale wazeline bym proponowal <PAMIETAJ,NIE TECHNICZNA :!: :mrgreen: >

kapcius 

Cytat:
Już nawet morg si,ę zorientował , że ganiam tego kapciusia po całym forum hihihihihi :lol:

ganiasz boś p e d a ł , ot co prawda XXI w ;] za chłopakami się uganiasz, sorry, ale jak dla mnie patologia. Toleruje gejów, którzy nie ujawniają swoich "OO OBCIĄGNE CI MASZ SUPER KUTASKA CHETNIE BYM CIE WYPIEŚCIŁ" bo mnie to po prostu BRZYDZI.

Obrzydzasz mnie "człowieku".

M-H 

Wysłany: Wto 10 Cze, 2008   

Dobra nie gryzcie sie bo robicie robcie offtopa :) Na privie mozecie sobie pogadac...
A wracajac do tematu to to polecam udac sie do sexshopu. Tam na pewno doradza cos odpowiedniego.

paulinka 

bodzio331, polecam oliwkę dla dzieci i najpierw rozluźniający masaż najpierw plecki potem tyłeczek i szparkę i wsadz delikatnie palec tak by i w środku znalazła sie oliwka pobaw sie tak kilka minut i zahaczaj o łechtaczkę żeby sie podnieciła wtedy będzie łatwiej o rozluźnienie i będzie mniej bolało nic nie rób na siłę lepiej wejść za 15 razem i potem to powtarzać niż na 1 na siłę zrazić dziewczynę i więcej tego nie zrobić życzę powodzenia ps. anal to dobra opcja w czasie okresu gdy nie chce sie iść do wanny ani brudzić pościeli
:)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

kapcius 

pipipi napisał/a:
A co to jest ten "offtop" ? :?:

XD dobre, dobreee ;]

kapcius 

Cytat:
forum dla zeofili

XD zeofili

Nie zniknę ;]

Julcio 

Wysłany: Sro 11 Cze, 2008   

krakowiaczekkk, kapcius, pipipi, czy możecie załatwiać swoje prywatne sprawy na privie a nie zaśmiecać to forum !!
Chcecie sie z siebie śmiać i obrażać to róbcie to ale przez wiadomości prywatne a nie na ogólnym forum.
Off topic - to rozmowa nie na temat, czyli to co właśnie urządzacie od dłuższego czasu na tym forum :/

Więc może od tego posta powróćmy do pytania jakie zostało zadane w tym temacie tzn:

Jak bez boleśnie uprawiać sex analny z dziewczyną??

Julcio 

Wysłany: Czw 12 Cze, 2008   

pipipi napisał/a:
Hejka :D
Julcio ... nie przesadzasz z tym 'zaśmiecaniem" ... a co można ciekawego powiedzieć w tym durnym temacie "jak uprawiać sex z analny z dziewczyną ?"
Wsadzać małego w wielką du... , a nie na odwrót , ot i cała tajemnica "sukcesu" w tych sprawach :lol:
Wyluzuj bo to forum to nie Wikipedia , albo Brytanica :lol:

chodzi mi o bezsensowne kłótnie między wami.
Jeżeli uważasz że w tym temacie nic nie możesz już ciekawego napisać to najlepiej się nie wypowiadaj. Nie chodzi mi oto aby to forum miało poziom Wikipedii czy Brytanicii, ale nie mam ochoty czytać jakichś bezsensownych kłótni i wyzwisk siebie na wzajem. Takie rzeczy załatwiajcie przez privy bo wątpię aby ludzie mieli ochotę to czytać.
Oto mi chodziło. Myślałem że Ty to zrozumiesz.
Pozdrawiam

penis.com.pl
penilarge krem
zamaskowany 

Wysłany: Sob 22 Lis, 2008   

Ej, a wy uprawiacie seks analny z kondonem czy bez?

Ja z moją partnerką chcemy uprawiać seks analny i tu mam pytanie - czy jeśli założę prezerwatywę to qtas łatwiej wjedzie w tyłek?

zola 

Wysłany: Pon 24 Lis, 2008   

zamaskowany napisał/a:
Ej, a wy uprawiacie seks analny z kondonem czy bez?

Ja z moją partnerką chcemy uprawiać seks analny i tu mam pytanie - czy jeśli założę prezerwatywę to qtas łatwiej wjedzie w tyłek?

Ja zawsze Z, są jeszcze do tych celów rózne specyfiki, dla ułatwienia poślizgu :P

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu