POZBYLEM SIE STULEJKI ! |
Autor | Wiadomość |
lukasheek88 Wiek: 39 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 01 Kwi, 2008 |
|
| no dobra a poleci ktos w jakiegos dobrego i niedrogiego specjaliste na terenie Łodzi co wyleczyłby ze stulejki ? | |
| |
 |
madrat Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 10 Skąd: LJA | Wysłany: Sob 24 Maj, 2008 |
|
| na dzień dzisiejszy z pomocą mojej ukochanej pozbyłem się stulejki ćwiczeniami. W sumie nadal mam węższy pierścień przy żołędziu ale już nic nie uciska, nawet wiązadełko nie jest za krótkie bo nie uciska mnie:) Jestem jej wdzięczny gdyż ona to mniej więcej wyleczyła przy oralnym:P | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Nie 25 Maj, 2008 |
|
| Hm... Stulejki mozeszise pozbyc jedynie przez zabieg. Nie bedziesz cwiczyl to znow wroci do poprzedniego stanu. a wdedzidelka nie da sie wydluzyc zadnymi cwiczenieami. Jest za krotki i koniec... trzeba ciachac. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Pon 09 Cze, 2008 |
|
| Kolego jestes za mlody na takie fora. Wracajac do tematu to nawet nie umiesz zlozyc zdania.. "czy po stulejce penis dalej rośnie ?" Jezeli pytasz sie czy po usunieciu stulejki dalej bedzie ci ros penis, to odpowiedz brzmi Tak. Mozesz isc smialo na zabieg. Jest bezbolesny i w twoim przypadku wskazany. Gorzej bedzie jak to zaniedbasz... Wtedy ci maly odpadnie . | |
| |
 |
|