Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     POZBYLEM SIE STULEJKI !
Autor Wiadomość
lukasheek88 

Wysłany: Wto 01 Kwi, 2008   

no dobra a poleci ktos w jakiegos dobrego i niedrogiego specjaliste na terenie Łodzi co wyleczyłby ze stulejki ?

madrat 

Wysłany: Sob 24 Maj, 2008   

na dzień dzisiejszy z pomocą mojej ukochanej pozbyłem się stulejki ćwiczeniami. W sumie nadal mam węższy pierścień przy żołędziu ale już nic nie uciska, nawet wiązadełko nie jest za krótkie bo nie uciska mnie:) Jestem jej wdzięczny gdyż ona to mniej więcej wyleczyła przy oralnym:P

M-H 

Wysłany: Nie 25 Maj, 2008   

Hm... Stulejki mozeszise pozbyc jedynie przez zabieg. Nie bedziesz cwiczyl to znow wroci do poprzedniego stanu. a wdedzidelka nie da sie wydluzyc zadnymi cwiczenieami. Jest za krotki i koniec... trzeba ciachac.

penis.com.pl
bathmate
M-H 

Wysłany: Pon 09 Cze, 2008   

Kolego jestes za mlody na takie fora. Wracajac do tematu to nawet nie umiesz zlozyc zdania.. "czy po stulejce penis dalej rośnie ?" Jezeli pytasz sie czy po usunieciu stulejki dalej bedzie ci ros penis, to odpowiedz brzmi Tak. Mozesz isc smialo na zabieg. Jest bezbolesny i w twoim przypadku wskazany. Gorzej bedzie jak to zaniedbasz... Wtedy ci maly odpadnie ;) .

Odpowiedz do tematu