Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pomocy!
Autor Wiadomość
Zaniepokojonaxx 

Wysłany: Sob 05 Kwi, 2008   Pomocy!

Podczas pieszczot z moim chłopakiem zawsze jestem delikatna.
Teraz też tak było. Dosyć długo pieściłam go ustami. Delikatnie nie naciągając zbyt mocno skórki... Nagle poczułam w ustach krew... ;/ Lała się strumieniem. Wystraszyłam się, bo nigdy nic takiego nie miało miejsca.
Zapytałam go co się dzieje. Powiedział, że tam było coś takiego jak nitka i prędzej czy później i tak by się przerwało. Jednak nie uspokoiło mnie to szczególnie, ze przeczytałam na kilku forach, że to mogło być wiązadełko i, że należałoby to zszyć.
Czy to prawda? Czy zagoi się samo? To coś poważnego? A jeśli to nie wiązadełko to co...?
Proszę o szybko odpowiedz!

paulinka 

Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008   

Zaniepokojonaxx, pewnie miał za krótkie, zależy jak mocno sie urwało, powinien iść do lekarza

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

bene

Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008   

z kazdym takim nawet delikatnym uszczerbkiem intymnych miejsc do lekarza ! a nastepny raz nie bawcie sie tak ostro :P

penis.com.pl
masturbator
Tropik 

Wysłany: Wto 08 Kwi, 2008   

W krajach arabskich takie coś robią specjalnie już dorastającym chłopcom. Nazywają to obżezaniem na dowód dorosłości mężczyzny... Myśle że to nie jest baaaardzo poważne... Da się żyć ;} Ale niech idzie do lekarza... Ja bym poszedł... MOże jakiejś infekcji dostąć czy coś...

tomas13 

Wysłany: Wto 08 Kwi, 2008   

Wiem, ze to off-topic, ale nie piszcie z takimi błedami, bo to się czytającym potem utrwala.
Tropik - obRZezanie, a nie przez "ż". Przecież to pospolite słowo.

Odpowiedz do tematu