Pomocy! |
Autor | Wiadomość |
Zaniepokojonaxx Dołączyła: 05 Kwi 2008 Posty: 5 Skąd: Siedlce | Wysłany: Sob 05 Kwi, 2008 Pomocy! |
|
| Podczas pieszczot z moim chłopakiem zawsze jestem delikatna.
Teraz też tak było. Dosyć długo pieściłam go ustami. Delikatnie nie naciągając zbyt mocno skórki... Nagle poczułam w ustach krew... ;/ Lała się strumieniem. Wystraszyłam się, bo nigdy nic takiego nie miało miejsca.
Zapytałam go co się dzieje. Powiedział, że tam było coś takiego jak nitka i prędzej czy później i tak by się przerwało. Jednak nie uspokoiło mnie to szczególnie, ze przeczytałam na kilku forach, że to mogło być wiązadełko i, że należałoby to zszyć.
Czy to prawda? Czy zagoi się samo? To coś poważnego? A jeśli to nie wiązadełko to co...?
Proszę o szybko odpowiedz! | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008 |
|
| Zaniepokojonaxx, pewnie miał za krótkie, zależy jak mocno sie urwało, powinien iść do lekarza | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
bene Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 62 | Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008 |
|
| z kazdym takim nawet delikatnym uszczerbkiem intymnych miejsc do lekarza ! a nastepny raz nie bawcie sie tak ostro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Tropik Wiek: 32 Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 6 Skąd: sie biorą dzieci | Wysłany: Wto 08 Kwi, 2008 |
|
| W krajach arabskich takie coś robią specjalnie już dorastającym chłopcom. Nazywają to obżezaniem na dowód dorosłości mężczyzny... Myśle że to nie jest baaaardzo poważne... Da się żyć ;} Ale niech idzie do lekarza... Ja bym poszedł... MOże jakiejś infekcji dostąć czy coś... | |
| |
 |
tomas13 Dołączył: 14 Kwi 2007 Posty: 68 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wto 08 Kwi, 2008 |
|
| Wiem, ze to off-topic, ale nie piszcie z takimi błedami, bo to się czytającym potem utrwala.
Tropik - obRZezanie, a nie przez "ż". Przecież to pospolite słowo. | |
| |
 |
|