Mam stracha |
Autor | Wiadomość |
ZenuŚ Wiek: 36 Dołączył: 23 Paź 2007 Posty: 1 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 Mam stracha |
|
| Witam.Jest to moj pierwszy post na tym forum wiec postaram sie wszystko dokladnie opisac Moj problem z penisem polega na tym że przy masturbacji żołądz nigdy nie wychodzi z napletka ...jak probuje sciagnąc go sam (dla sprawdzenia) ponizej zołędzia napletek jest połączony z penisem takim jakby wiązadłem... czy tak powinno być?? dodam ze nie odczuwam żadnego bulu ,żadnych ucisków ,z orgazmem tez wszystko wporządku ale jednak boje sie ze to może być stulejka prosiłbym o porade bo nie wiem co mam robic | |
| |
 |
Tomekk512 Wiek: 39 Dołączył: 23 Paź 2007 Posty: 3 Skąd: Lublin | Wysłany: Czw 25 Paź, 2007 |
|
| Haha czyli w następnym poście nie opiszesz wszystkiego dokładnie?? | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 36 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Pon 29 Paź, 2007 Re: Mam stracha |
|
| ZenuŚ napisał/a: | Witam.Jest to moj pierwszy post na tym forum wiec postaram sie wszystko dokladnie opisac Moj problem z penisem polega na tym że przy masturbacji żołądz nigdy nie wychodzi z napletka ...jak probuje sciagnąc go sam (dla sprawdzenia) ponizej zołędzia napletek jest połączony z penisem takim jakby wiązadłem... czy tak powinno być?? dodam ze nie odczuwam żadnego bulu ,żadnych ucisków ,z orgazmem tez wszystko wporządku ale jednak boje sie ze to może być stulejka prosiłbym o porade bo nie wiem co mam robic |
Mi też napletek sam sie nie zsuwa, musze mu pomoc jak mozeszz sobie odciagnac napletek pod zoladz- w opadzie jak i we wzwodzie i nie masz przy tym jakiegos dyskomfortu (bolu, ucisku), to mysle, ze jest ok a jesli chodzi o to polaczenie napletka z penisem- to wedzidelko, tak ma byc
aha- nie odslaniajac zoledzi podczas masturbacji duzo tracisz zoladz to bardzo czuly punkt peniska | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ks94 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 32 Skąd: NOwA HuutA | Wysłany: Czw 13 Mar, 2008 |
|
| ja mam natomiast taki problem ze podczas zwodu napletek sie zsuwa bez wiekszego problemu ale nie chce tam zostac tz. czasem zostaje aa czasem nie i czy to jest jakis problem?? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 13 Mar, 2008 |
|
| ks94, nie | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
ks94 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 32 Skąd: NOwA HuutA | Wysłany: Czw 13 Mar, 2008 |
|
| hah dzieki Paulinka Tobie wierze bo widzialem ze Ty jestes specjalista pzdr:** | |
| |
 |
mmc Wiek: 34 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Pią 14 Mar, 2008 |
|
| heh chciał bym sie z Paulinką umówić podszkoliła by mnie | |
| |
 |
ks94 Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 32 Skąd: NOwA HuutA | Wysłany: Pią 14 Mar, 2008 |
|
| heh kto by nie chcial xD | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 14 Mar, 2008 |
|
| mmc, ks94, aż buraka strzeliłam | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
mmc Wiek: 34 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Nie 16 Mar, 2008 |
|
| eh niewierze | |
| |
 |
|