Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mam stracha
Autor Wiadomość
ZenuŚ 

Wysłany: Wto 23 Paź, 2007   Mam stracha

Witam.Jest to moj pierwszy post na tym forum wiec postaram sie wszystko dokladnie opisac :) Moj problem z penisem polega na tym że przy masturbacji żołądz nigdy nie wychodzi z napletka ...jak probuje sciagnąc go sam (dla sprawdzenia) ponizej zołędzia napletek jest połączony z penisem takim jakby wiązadłem... czy tak powinno być?? dodam ze nie odczuwam żadnego bulu ,żadnych ucisków ,z orgazmem tez wszystko wporządku ale jednak boje sie ze to może być stulejka :( prosiłbym o porade bo nie wiem co mam robic :(

Tomekk512 

Wysłany: Czw 25 Paź, 2007   

Haha czyli w następnym poście nie opiszesz wszystkiego dokładnie??

Szymon7 

Wysłany: Pon 29 Paź, 2007   Re: Mam stracha

ZenuŚ napisał/a:
Witam.Jest to moj pierwszy post na tym forum wiec postaram sie wszystko dokladnie opisac :) Moj problem z penisem polega na tym że przy masturbacji żołądz nigdy nie wychodzi z napletka ...jak probuje sciagnąc go sam (dla sprawdzenia) ponizej zołędzia napletek jest połączony z penisem takim jakby wiązadłem... czy tak powinno być?? dodam ze nie odczuwam żadnego bulu ,żadnych ucisków ,z orgazmem tez wszystko wporządku ale jednak boje sie ze to może być stulejka :( prosiłbym o porade bo nie wiem co mam robic :(

Mi też napletek sam sie nie zsuwa, musze mu pomoc :wink: jak mozeszz sobie odciagnac napletek pod zoladz- w opadzie jak i we wzwodzie i nie masz przy tym jakiegos dyskomfortu (bolu, ucisku), to mysle, ze jest ok :) a jesli chodzi o to polaczenie napletka z penisem- to wedzidelko, tak ma byc :)
aha- nie odslaniajac zoledzi podczas masturbacji duzo tracisz :D zoladz to bardzo czuly punkt peniska :)

penis.com.pl
tabletki penilarge
ks94 

Wysłany: Czw 13 Mar, 2008   

ja mam natomiast taki problem ze podczas zwodu napletek sie zsuwa bez wiekszego problemu ale nie chce tam zostac tz. czasem zostaje aa czasem nie i czy to jest jakis problem??

paulinka 

ks94, nie

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

ks94 

hah dzieki Paulinka Tobie wierze bo widzialem ze Ty jestes specjalista pzdr:**

mmc 

Wysłany: Pią 14 Mar, 2008   

heh chciał bym sie z Paulinką umówić podszkoliła by mnie :D

ks94 

heh kto by nie chcial xD

paulinka 

mmc, ks94, aż buraka strzeliłam :oops:

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

mmc 

Wysłany: Nie 16 Mar, 2008   

eh niewierze :D

Odpowiedz do tematu