| Po stulejce problem | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Marcinzsz   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 05 Mar, 2008   Po stulejce problem |   
 |                                              | 
 |                                              | Witam, pozbyłem się stulejki,ale jest problem gry żołądź wyjdzie niemoge sie ruszyć, bo boli jak żołądź ociera się o udo, próbowałem tradycyjne majtki, ale ciagle chodze w bokserkach i w tradycyjnych dopiero boli. Da się temu jakoś zaradzić? lub ile będę się zmagać z bólem? |                                              |  |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | M-H   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 05 Mar, 2008 |   
 |                                              | To normalka. Twoj zoladz jest po prostu wrazliwy na dotyk... chyba byl malo uzywany  Musisz go przyzwyczaic do swiatla. Nosc go caly czas na wierzchu w boxerkach i dotykaj go jak najczesciej, spij nago itp Bol po czasie ustapi. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Marcinzsz   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 05 Mar, 2008 |   
 |                                              | acha, czyli poprostu mam sie przyzwyczaic do tego bólu? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | paulinka   

|                                              | ból po prostu powinien sam minąć twoja "główka" była zawsze zasłonięta a teraz on jest bardzo wrażliwy na dotyk dlatego czujesz ten dyskomfort musi przyzwyczaić sie do nowej sytuacji ile to będzie trwało czasu to sprawa kompletnie indywidualna |                                              | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Marcinzsz   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 12 Mar, 2008 |   
 |                                              | juz jest coraz lepiej ciagle wychodzi i gdy dotykam nie boli  ) a jak sie otrze to tak jak wtedy dotkłem, jutro zamieszcze zdjęcia bo niewiem czy na pewno pozbyłem się stulejki   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |