Po stulejce problem |
Autor | Wiadomość |
Marcinzsz Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 10 Skąd: Rybnik | Wysłany: Sro 05 Mar, 2008 Po stulejce problem |
|
| Witam, pozbyłem się stulejki,ale jest problem gry żołądź wyjdzie niemoge sie ruszyć, bo boli jak żołądź ociera się o udo, próbowałem tradycyjne majtki, ale ciagle chodze w bokserkach i w tradycyjnych dopiero boli. Da się temu jakoś zaradzić? lub ile będę się zmagać z bólem? | | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Sro 05 Mar, 2008 |
|
| To normalka. Twoj zoladz jest po prostu wrazliwy na dotyk... chyba byl malo uzywany Musisz go przyzwyczaic do swiatla. Nosc go caly czas na wierzchu w boxerkach i dotykaj go jak najczesciej, spij nago itp Bol po czasie ustapi. | |
| |
 |
Marcinzsz Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 10 Skąd: Rybnik | Wysłany: Sro 05 Mar, 2008 |
|
| acha, czyli poprostu mam sie przyzwyczaic do tego bólu? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 05 Mar, 2008 |
|
| ból po prostu powinien sam minąć twoja "główka" była zawsze zasłonięta a teraz on jest bardzo wrażliwy na dotyk dlatego czujesz ten dyskomfort musi przyzwyczaić sie do nowej sytuacji ile to będzie trwało czasu to sprawa kompletnie indywidualna | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Marcinzsz Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 10 Skąd: Rybnik | Wysłany: Sro 12 Mar, 2008 |
|
| juz jest coraz lepiej ciagle wychodzi i gdy dotykam nie boli ) a jak sie otrze to tak jak wtedy dotkłem, jutro zamieszcze zdjęcia bo niewiem czy na pewno pozbyłem się stulejki | |
| |
 |
|