Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Gdzie był wasz pierwszy raz
Autor Wiadomość
Nightwish 

Wysłany: Czw 06 Mar, 2008   

To było późną wiosną 2005 krótko po osiemnastych urodzinach, na ławeczce na działce, ale jeszcze nie waginalnie (na to nadal czekam) i ciągle się bałem czy ktoś nie zauważy :P

Alex-sex 

Nightwish napisał/a:
To było późną wiosną 2005 krótko po osiemnastych urodzinach, na ławeczce na działce, ale jeszcze nie waginalnie (na to nadal czekam) i ciągle się bałem czy ktoś nie zauważy :P

To bardziej sie podnieciles :D ja bym wtedy partnerke wysrzelil w kosmos z podniecenia (cos ala "Starszy Film" tylko ze tam przeszkodził sufit :D )

Nightwish 

Niestety, my tego z pewnych powodów nie mogliśmy w "ten" sposób zrobić... Ale i tak nie żałowałem :P

penis.com.pl
tabletki penilarge
mmc 

Wysłany: Pon 10 Mar, 2008   

no jak narazie to każda ma mnie za małego gnoja i tyle więc nie ma co marzyć nawet :(

gmail 

Wysłany: Pon 10 Mar, 2008   

mmc, a ile masz lat?

mmc 

Wysłany: Wto 11 Mar, 2008   

17

gmail 

Wysłany: Wto 11 Mar, 2008   

a duzo miales juz lasek? albo prob?

zola 

Wysłany: Sro 12 Mar, 2008   

17 alt to tak mało, ze kazda uwaza Cię za małego gnoja, no chyba ze startujesz do 30 letniej kobiety to sie nie dziwie :)

Pozdrawiam

M-H 

Wysłany: Sro 12 Mar, 2008   

17 lat to juz wasnie taki wiek w ktorym zaczyna sie smakowac pierwszego sexu z dziewczyna. Duzy wplyw ma tez towarzystwo w jakim sie przebywa i rowniez dojrzalosc psychiczna.
mmc: skoro dziweczy uwazaja cie za "mlodego gnoja" to moze po twoim zachowaniu to dostrzegaja?

mmc 

Wysłany: Czw 13 Mar, 2008   

ee nie :) wiesz jestem niski mam 169 wzrostu no i chudy ważę teraz 43 kg no i jeszcze nie znalazłem dziewczyn w moim wieku która była by chudsza :) no i myślę że dlatego tak jest no i ogólnie nie miałem za wiele dziewczyn ze 2 :P no trochu nieśmiały jestem :D na gg to pisze na lusie z laską ale na realu to już nie za bardzo jestem taki odważny

Aniol Zemsty 

Wysłany: Pią 14 Mar, 2008   

Mój pierwszy raz nadawał by sie na ksiązke "jak być skurwielem"!Zrozumiałem to dopiero po latach:/ byłem w 1kl szkoły sredniej czyli to jest jakies 14 lat!Byłem na imprezie z moją jedną z byłych lasek i sie zajebiscie bawilismy!Wpadł mój dobry ziomek i spytał czy ide sie napić:) no to ja sie spytałem czy moge , a Aneta mi oczywiscie pozwoliła!była godz ok 21!wpadlismy do sklepu ,zakupilismy towar(to było jakies tanie wino:/ ) i poszlismy na mosir pic!Tam spotkalismy moje 2 kuzynki(wtedy jeszcze nie wiedziałem ze to są moje kuzynki) jednego ziomka i jedną taka laske!było miło, fajnie pilismy wciul... i zanim sie zorientowałem co sie dzieje to "ta jedna taka laska" siedziała mi na kolanach i wymienialismy sline;) a po pijaku wiadomo jak to jest :twisted: zaraz sie tak napaliłem ze zmotałem ją jak sie tylko dało i zaciągnąłem do parku!tam bzykalismy sie chyba ze 3 godz:)wróciłem do domu dopiero coś po 3 w nocy:)moja laska była oczywiscie obrazona ze niewróciłem na impreze!
Tak wiem wiem ładny ze mnie skurwiel!Ale byłem młody i głupi i wiecej takiej krzywdy nie popełniłem!Bzykałem sie z opcymi dziewczynami tylko jak byłem sam:)
O to cała historia z mojego pierwszego razu:)

M-H 

Wysłany: Pią 14 Mar, 2008   

No to chudzina jestes... powinienes wazyc conajmniej 68kg. A dlaczego dziewczyna musi byc chudsza od ciebie? Ja tam lubie jak dziewczyna ma troszke wiecej cialka... Ale nie do przesady. Jak widze nieraz te modelki na wybiegu to niewiem czy mam sie smiac czy plakac. A co do nie smialosci to dziewczyny podobno to lubia. Zacznij chodzic do knajp, dyskotek a nie gg ;]. Niesmialosc minie.

mmc 

Wysłany: Sob 15 Mar, 2008   

no będę musiał :D zacząć chodzić

penis.com.pl
masturbator
Odpowiedz do tematu