| Gdzie był wasz pierwszy raz |
| Autor | Wiadomość |
Nightwish 
Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 32 Skąd: Śląsk | Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 |
|
| To było późną wiosną 2005 krótko po osiemnastych urodzinach, na ławeczce na działce, ale jeszcze nie waginalnie (na to nadal czekam) i ciągle się bałem czy ktoś nie zauważy | _________________
 | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 |
|
| | Nightwish napisał/a: | To było późną wiosną 2005 krótko po osiemnastych urodzinach, na ławeczce na działce, ale jeszcze nie waginalnie (na to nadal czekam) i ciągle się bałem czy ktoś nie zauważy |
To bardziej sie podnieciles ja bym wtedy partnerke wysrzelil w kosmos z podniecenia (cos ala "Starszy Film" tylko ze tam przeszkodził sufit ) | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Nightwish 
Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 32 Skąd: Śląsk | Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 |
|
| Niestety, my tego z pewnych powodów nie mogliśmy w "ten" sposób zrobić... Ale i tak nie żałowałem | _________________
 | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
mmc Wiek: 35 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 |
|
| no jak narazie to każda ma mnie za małego gnoja i tyle więc nie ma co marzyć nawet | |
| |
 |
gmail Wiek: 39 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 129 Skąd: Wawa | Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 |
|
| | mmc, a ile masz lat? | |
| |
 |
mmc Wiek: 35 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Wto 11 Mar, 2008 |
|
| | 17 | |
| |
 |
gmail Wiek: 39 Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 129 Skąd: Wawa | Wysłany: Wto 11 Mar, 2008 |
|
| | a duzo miales juz lasek? albo prob? | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 12 Mar, 2008 |
|
| 17 alt to tak mało, ze kazda uwaza Cię za małego gnoja, no chyba ze startujesz do 30 letniej kobiety to sie nie dziwie | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Sro 12 Mar, 2008 |
|
| 17 lat to juz wasnie taki wiek w ktorym zaczyna sie smakowac pierwszego sexu z dziewczyna. Duzy wplyw ma tez towarzystwo w jakim sie przebywa i rowniez dojrzalosc psychiczna.
mmc: skoro dziweczy uwazaja cie za "mlodego gnoja" to moze po twoim zachowaniu to dostrzegaja? | |
| |
 |
mmc Wiek: 35 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Czw 13 Mar, 2008 |
|
| ee nie wiesz jestem niski mam 169 wzrostu no i chudy ważę teraz 43 kg no i jeszcze nie znalazłem dziewczyn w moim wieku która była by chudsza no i myślę że dlatego tak jest no i ogólnie nie miałem za wiele dziewczyn ze 2 no trochu nieśmiały jestem na gg to pisze na lusie z laską ale na realu to już nie za bardzo jestem taki odważny | |
| |
 |
Aniol Zemsty Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 9 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pią 14 Mar, 2008 |
|
| Mój pierwszy raz nadawał by sie na ksiązke "jak być skurwielem"!Zrozumiałem to dopiero po latach:/ byłem w 1kl szkoły sredniej czyli to jest jakies 14 lat!Byłem na imprezie z moją jedną z byłych lasek i sie zajebiscie bawilismy!Wpadł mój dobry ziomek i spytał czy ide sie napić:) no to ja sie spytałem czy moge , a Aneta mi oczywiscie pozwoliła!była godz ok 21!wpadlismy do sklepu ,zakupilismy towar(to było jakies tanie wino:/ ) i poszlismy na mosir pic!Tam spotkalismy moje 2 kuzynki(wtedy jeszcze nie wiedziałem ze to są moje kuzynki) jednego ziomka i jedną taka laske!było miło, fajnie pilismy wciul... i zanim sie zorientowałem co sie dzieje to "ta jedna taka laska" siedziała mi na kolanach i wymienialismy sline;) a po pijaku wiadomo jak to jest zaraz sie tak napaliłem ze zmotałem ją jak sie tylko dało i zaciągnąłem do parku!tam bzykalismy sie chyba ze 3 godz:)wróciłem do domu dopiero coś po 3 w nocy:)moja laska była oczywiscie obrazona ze niewróciłem na impreze!
Tak wiem wiem ładny ze mnie skurwiel!Ale byłem młody i głupi i wiecej takiej krzywdy nie popełniłem!Bzykałem sie z opcymi dziewczynami tylko jak byłem sam:)
O to cała historia z mojego pierwszego razu:) | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Pią 14 Mar, 2008 |
|
| | No to chudzina jestes... powinienes wazyc conajmniej 68kg. A dlaczego dziewczyna musi byc chudsza od ciebie? Ja tam lubie jak dziewczyna ma troszke wiecej cialka... Ale nie do przesady. Jak widze nieraz te modelki na wybiegu to niewiem czy mam sie smiac czy plakac. A co do nie smialosci to dziewczyny podobno to lubia. Zacznij chodzic do knajp, dyskotek a nie gg ;]. Niesmialosc minie. | |
| |
 |
mmc Wiek: 35 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Sob 15 Mar, 2008 |
|
| no będę musiał zacząć chodzić | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |