Dziwne otarcia ???? |
Autor | Wiadomość |
Kobzik Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 03 Mar, 2008 Dziwne otarcia ???? |
|
| Szanowni Forumowicze!! Zwracam się z prośbą o pomoc. Od jakiegoś tygodnia "walczę" ze szczypiącymi otarciami na żołędziu. Zaznaczam w tym miejscu, że jestem żonaty i nie zdradziłem żony. Najpierw myślałem, że to od obcisłej bielizny, ale to chyba nie to? Kiedyś miałem coś podobnego, ale nie w aż takiej dużej formie i samo zeszło - byłem pewny że to od zmiany środków piorących. Ale znów mam to samo a mianowicie są to czerwone plamki (otarcia) i zrobiło się kilka "purchli" z z przeźroczystym płynem. Nie mam żadnych brzydkich zapachów. Podczas mycia nie boli na początku, ale po użyciu mydła zaczyna szczypać i robią się bardziej czerwone (te plamki) - po wytarciu i osuszeniu szczypanie ustaje. Nie mam żadnych dolegliwości (szczypań i bólu) podczas oddawania moczu itp. itd. Co to może być?? | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Pon 03 Mar, 2008 |
|
| Przedewszystkim odstaw mydło przy myciu ,lepijej myj samą wodą ciepłą,lub z dodatkiem płynu delikatnego do higieny intymnej.Obawiam sie że to jest jakaś powracająca grzybica.pewne sie trzeba odważyć i iść do lekarza. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 04 Mar, 2008 |
|
| Kobzik, na myśl przychodzi mi albo alergia albo choróbsko, więc jeżeli zmieniłeś mydło, proszek, płyn do płukania możliwe że to przez to a jeżeli choróbsko na początek polecam crotlimazolum -maść w aptece za kilka złoty jak nie pomoże to do lekarza | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Kobzik Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 05 Mar, 2008 Dziwne otarcia !! |
|
| Hubertttus i Paulinka!! dzięki za pomoc. Byłem dzisiaj u lekarza i...........usłyszałem, że ponieważ jakieś 3 tygodnie temu "przechodziłem lekkiego półpaścca" to, to co mam na żołędziu, to jest jakiś rodzaj "lekkiej grzybicy" która się ujawniła przy osłabieniu organizmu i przepisał mi ten clotrimazol czy coś. Jednak kazał też zgłosić się do dermatologa. Nie mniej jednak, bardzo Wam dziękuję za pomoc. Pozdrawiam | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sro 05 Mar, 2008 |
|
| Tak woli informacji .Półpaśca wywołuje wirus ten który jest przy wiecznej ospie(nie pamiętam medycznej nazwy ),i on właśnie zostaje w organizmie chyba nawet na zawsze,a wkryzysowych sytuacjach ujawnja sie w postacji opryszczki także narządów płciowych. | |
| |
 |
|