Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Dziwne otarcia ????
Autor Wiadomość
Kobzik 

Wysłany: Pon 03 Mar, 2008   Dziwne otarcia ????

Szanowni Forumowicze!! Zwracam się z prośbą o pomoc. Od jakiegoś tygodnia "walczę" ze szczypiącymi otarciami na żołędziu. Zaznaczam w tym miejscu, że jestem żonaty i nie zdradziłem żony. :D Najpierw myślałem, że to od obcisłej bielizny, ale to chyba nie to? Kiedyś miałem coś podobnego, ale nie w aż takiej dużej formie i samo zeszło - byłem pewny że to od zmiany środków piorących. Ale znów mam to samo a mianowicie są to czerwone plamki (otarcia) i zrobiło się kilka "purchli" z z przeźroczystym płynem. Nie mam żadnych brzydkich zapachów. Podczas mycia nie boli na początku, ale po użyciu mydła zaczyna szczypać i robią się bardziej czerwone (te plamki) - po wytarciu i osuszeniu szczypanie ustaje. Nie mam żadnych dolegliwości (szczypań i bólu) podczas oddawania moczu itp. itd. Co to może być?? :oops:

Hubertttus 

Wysłany: Pon 03 Mar, 2008   

Przedewszystkim odstaw mydło przy myciu ,lepijej myj samą wodą ciepłą,lub z dodatkiem płynu delikatnego do higieny intymnej.Obawiam sie że to jest jakaś powracająca grzybica.pewne sie trzeba odważyć i iść do lekarza.

paulinka 

Wysłany: Wto 04 Mar, 2008   

Kobzik, na myśl przychodzi mi albo alergia albo choróbsko, więc jeżeli zmieniłeś mydło, proszek, płyn do płukania możliwe że to przez to a jeżeli choróbsko na początek polecam crotlimazolum -maść w aptece za kilka złoty jak nie pomoże to do lekarza

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

penis.com.pl
masturbator
Kobzik 

Wysłany: Sro 05 Mar, 2008   Dziwne otarcia !!

Hubertttus i Paulinka!! dzięki za pomoc. :) Byłem dzisiaj u lekarza i...........usłyszałem, że ponieważ jakieś 3 tygodnie temu "przechodziłem lekkiego półpaścca" to, to co mam na żołędziu, to jest jakiś rodzaj "lekkiej grzybicy" która się ujawniła przy osłabieniu organizmu i przepisał mi ten clotrimazol czy coś. Jednak kazał też zgłosić się do dermatologa. :oops: Nie mniej jednak, bardzo Wam dziękuję za pomoc. :lol: Pozdrawiam

Hubertttus 

Wysłany: Sro 05 Mar, 2008   

Tak woli informacji .Półpaśca wywołuje wirus ten który jest przy wiecznej ospie(nie pamiętam medycznej nazwy ),i on właśnie zostaje w organizmie chyba nawet na zawsze,a wkryzysowych sytuacjach ujawnja sie w postacji opryszczki także narządów płciowych. :|

Odpowiedz do tematu