Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pierwszy raz
Autor Wiadomość
Hefa

Wysłany: Nie 17 Lut, 2008   

wiecie co tak sobie mysle, ze jesli tego pierwszego razu nie zrobie zanim mi stukna 21 urodziny, to wtedy pojde na jakies dziwki i poradze sobie w taki sposob;p skoro nie moge znalesc zadnej laski w UK ( a tu sie puszczaja i to ostro, szkoda ze nie ze mna ^^) to jak napisalem wroce do Polski i zalatwie to w inny sposob:D

pozatym roojek mial racje, w pewnym sesie. nie uwazam ze 15 czy 16 lat to dobry wiek ale napewno sie zgodze ze pozawla to tdsapnac;/ ja szykuje sie na studia a narazie jestem w collegu i w ogole nie moge sie na nauce skupic, seks seks seks tylko to mi w glowie juz mam nawet tego dosc;/

Nightwish 

Wysłany: Sob 23 Lut, 2008   

Wierz mi, robienie tego z kimś, kto chce to z tobą robić tylko i wyłącznie dlatego że za to zapłaciłeś to żadna przyjemność, niewiele lepsze od masturbacji. Radzę ci, poczekaj lepiej zamiast marnować pierwszy raz na byle co.

BURBONAK 

http://s12.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=27569

penis.com.pl
tabletki penilarge
kwiatluk
[Usunięty]

ja miałem 17lat za 1 razem i nie wiem czy to wczesnie czy późno...
tyle słyszałem o puszczalskich 14 że szok... co sie dzieje z tymi dziewczynami?...

a i BURBONAK czy jak ci tam....

napisałbym coś brzydkiego ale się opanuje.... po prostu to nie jest temat na takie posty...

bmwmaniak 

Wysłany: Czw 28 Lut, 2008   

Mój pierwszy raz był w samochodzie kiedy miałem 18lat, luty, było sumer i zrobiłem to 6czy 7 razy pod rząd, nie kłamie. a teraz mi tego strasznie brakuje bo jestem sam, nie mam czasu na dziewczyny... praca, szkoła, praca...

mmc 

Wysłany: Czw 28 Lut, 2008   

jakoś nie mogę sobie wyobrazić ja + dziewczyna :D nie że jestem homo ale nie wiem czy jakaś będzie mnie chciała :(

kwiatluk
[Usunięty]

Wysłany: Nie 02 Mar, 2008   

mmc nastawiając się tak nić nie zdziałasz... troszeczkę pewności siebie :wink:

Hefa

Wysłany: Sro 19 Mar, 2008   

co to znaczy "marnowac pierwszy raz" ? a kgo to obchodzi ile razy to juz zrbilem. Moze jakas dziewczyna by to docenila ze czekalem z tym dla niej, ale pewnie nigdy sie taka nie narodzi, albo jej nie spotkam, wiec co mam zycie utrudniac sobie stresem.

bene

Heh to nie znalazles jeszcze takiej... a wg mnie istnieja takie kobiety i moze byc to dla nich bardzo wazne ;] (odnosnie uczuc i psychiki itp)

PinkRose 

Oj, jak to takie kobitki nie istnieją? Nawet nie wiecie jak bardzo ja kocham mojego faceta za to, że zrobił to akurat ze mną po raz pierwszy!

bene

PinkRose napisał/a:
Oj, jak to takie kobitki nie istnieją? Nawet nie wiecie jak bardzo ja kocham mojego faceta za to, że zrobił to akurat ze mną po raz pierwszy!

jego był to 1szy raz a Twój tez ? Jesli tak to wlasnie bardzo fajnie dobrane,bo po Twoim poscie widze ze Tobie zalezalo i zapewne jemu tez...(na jego temat moge tylko snuc domysly)

Hefa

Wysłany: Czw 03 Kwi, 2008   

Mi zalezy zeby zrobic to z kims wlasciwym, ale watpie ze spotkam takiego kogos kto i by czekal z tym na mnie, wiec nie wiem czy warto;/

zamaskowany 

Wysłany: Sob 22 Lis, 2008   

Ja mam 14 lat i uprawiałem jak na razie tylko seks oralny. Niebawem jednak zamierzam uprawiać clasica.

penis.com.pl
tabletki penilarge
Odpowiedz do tematu