| Pierwszy raz |
| Autor | Wiadomość |
Hefa Dołączył: 11 Cze 2005 Posty: 10 | Wysłany: Nie 17 Lut, 2008 |
|
| wiecie co tak sobie mysle, ze jesli tego pierwszego razu nie zrobie zanim mi stukna 21 urodziny, to wtedy pojde na jakies dziwki i poradze sobie w taki sposob;p skoro nie moge znalesc zadnej laski w UK ( a tu sie puszczaja i to ostro, szkoda ze nie ze mna ^^) to jak napisalem wroce do Polski i zalatwie to w inny sposob:D
pozatym roojek mial racje, w pewnym sesie. nie uwazam ze 15 czy 16 lat to dobry wiek ale napewno sie zgodze ze pozawla to tdsapnac;/ ja szykuje sie na studia a narazie jestem w collegu i w ogole nie moge sie na nauce skupic, seks seks seks tylko to mi w glowie juz mam nawet tego dosc;/ | |
| |
 |
Nightwish 
Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 32 Skąd: Śląsk | Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 |
|
| | Wierz mi, robienie tego z kimś, kto chce to z tobą robić tylko i wyłącznie dlatego że za to zapłaciłeś to żadna przyjemność, niewiele lepsze od masturbacji. Radzę ci, poczekaj lepiej zamiast marnować pierwszy raz na byle co. | _________________
 | |
| |
 |
BURBONAK Dołączył: 08 Lut 2008 Posty: 4 Skąd: Częstochowa | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 |
|
| ja miałem 17lat za 1 razem i nie wiem czy to wczesnie czy późno...
tyle słyszałem o puszczalskich 14 że szok... co sie dzieje z tymi dziewczynami?...
a i BURBONAK czy jak ci tam....
napisałbym coś brzydkiego ale się opanuje.... po prostu to nie jest temat na takie posty... | |
| |
 |
bmwmaniak Wiek: 38 Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 9 Skąd: Racibórz | Wysłany: Czw 28 Lut, 2008 |
|
| | Mój pierwszy raz był w samochodzie kiedy miałem 18lat, luty, było sumer i zrobiłem to 6czy 7 razy pod rząd, nie kłamie. a teraz mi tego strasznie brakuje bo jestem sam, nie mam czasu na dziewczyny... praca, szkoła, praca... | _________________ power | |
| |
 |
mmc Wiek: 35 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: nikąd | Wysłany: Czw 28 Lut, 2008 |
|
| jakoś nie mogę sobie wyobrazić ja + dziewczyna nie że jestem homo ale nie wiem czy jakaś będzie mnie chciała | |
| |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 |
|
| mmc nastawiając się tak nić nie zdziałasz... troszeczkę pewności siebie | |
| |
 |
Hefa Dołączył: 11 Cze 2005 Posty: 10 | Wysłany: Sro 19 Mar, 2008 |
|
| | co to znaczy "marnowac pierwszy raz" ? a kgo to obchodzi ile razy to juz zrbilem. Moze jakas dziewczyna by to docenila ze czekalem z tym dla niej, ale pewnie nigdy sie taka nie narodzi, albo jej nie spotkam, wiec co mam zycie utrudniac sobie stresem. | |
| |
 |
bene Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 62 | Wysłany: Sro 19 Mar, 2008 |
|
| | Heh to nie znalazles jeszcze takiej... a wg mnie istnieja takie kobiety i moze byc to dla nich bardzo wazne ;] (odnosnie uczuc i psychiki itp) | |
| |
 |
PinkRose Dołączyła: 24 Sty 2008 Posty: 52 Skąd: buch | Wysłany: Sro 19 Mar, 2008 |
|
| | Oj, jak to takie kobitki nie istnieją? Nawet nie wiecie jak bardzo ja kocham mojego faceta za to, że zrobił to akurat ze mną po raz pierwszy! | |
| |
 |
bene Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 62 | Wysłany: Sro 19 Mar, 2008 |
|
| | PinkRose napisał/a: | | Oj, jak to takie kobitki nie istnieją? Nawet nie wiecie jak bardzo ja kocham mojego faceta za to, że zrobił to akurat ze mną po raz pierwszy! |
jego był to 1szy raz a Twój tez ? Jesli tak to wlasnie bardzo fajnie dobrane,bo po Twoim poscie widze ze Tobie zalezalo i zapewne jemu tez...(na jego temat moge tylko snuc domysly) | |
| |
 |
Hefa Dołączył: 11 Cze 2005 Posty: 10 | Wysłany: Czw 03 Kwi, 2008 |
|
| | Mi zalezy zeby zrobic to z kims wlasciwym, ale watpie ze spotkam takiego kogos kto i by czekal z tym na mnie, wiec nie wiem czy warto;/ | |
| |
 |
zamaskowany Wiek: 31 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sob 22 Lis, 2008 |
|
| | Ja mam 14 lat i uprawiałem jak na razie tylko seks oralny. Niebawem jednak zamierzam uprawiać clasica. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |