torbiel ? |
Autor | Wiadomość |
stam91 Wiek: 34 Dołączył: 08 Cze 2007 Posty: 7 Skąd: Sosnowiec | Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 torbiel ? |
|
| Jakieś pół roku temu odkryłem na moich jądrach torbiele na jednym większe niż na drugim. CZytałem, że to jest niegroźne o ile nie boli i nie rozrasta się. Mnie nie boli ale wydaje mi się że na jednym jądrze się rozrosło. Może ktoś wie czy są na to jakieś sposoby albo lekarstwa. I czy z tym koniecznie należy udać się do lekarza bo wolałbym tego uniknąć | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Wto 15 Sty, 2008 |
|
| Na czym polegało to odkrycie byłeś u lekarza czy tylko sam z siebie np.oglądając strony w internecie?Bo jeśli byłeś u lekarza to tą sprawę powinienś drążyć a jeśli jeden to zlekceważył to idź do drugiego.O męskie klejnoty rodowe warto dbać. | |
| |
 |
stam91 Wiek: 34 Dołączył: 08 Cze 2007 Posty: 7 Skąd: Sosnowiec | Wysłany: Wto 15 Sty, 2008 |
|
| Nie byłem u lekarza. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sro 16 Sty, 2008 |
|
| Więc chłopie jesteś prawie dorosłym męszczyzną więc trzeba sprawę poważnie i iść do lekarza a że nie jesteś pełnoletni porozmawiaj z ojcem i wal do lekarza nie masie czego wstydzić. | |
| |
 |
krysik Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 6 | Wysłany: Pon 21 Sty, 2008 |
|
| stam91 wiec tak, też sie o takie coś obawiałem tyle że miałem jednego torbiela nad prawym jądrem. Poszedłem do lekarza, który sam zobaczył co to skierował mnie na USG i z wynikami znów przyszedłem do lekarza. Ten widząc że to jest to czego się spodziewał skierował mnie na zabieg usunięcia tego. Pojechałem do szpitala i po sprawie. A w końcowym raporcie wpisali ze był to wodniak czy cos takiego. Wszystko zaczeło się od uderzenia piłką. Nie ma się czego bać sam jestem świeżo po takim zabiegu i jak narazie wszystko jest ok. To jest bodajże osobna struktura. Ale tak jak mowi Hubertttus wybierz się do lekarza. Sam Cię do tego namawiam. Nic nie stracisz a możesz zyskac. | |
| |
 |
|